Doya Doya Moda Ayten Demirkol kimdir? Doya Doya Moda Ayten Demirkol programdan neden ayrıldı?

Doya Doya Moda programının yeni yarışmacılarından Ayten Demirkol, programdan ayrıldığını açıkladı. Programın takipçileri de Ayten Demirkol'un neden olmadığını ve niçin programdan ayrıldığını araştırmaya başladılar. Peki, Doya Doya Moda yarışmacısı Ayten Demirkol kimdir? Doya Doya Moda Ayten Demirkol ayrıldı mı? İşte Doya Doya Moda Ayten Demirkol hakkında merak edilenler.

TV8'in heyecanla izlenen yarışma programı Doya Doya Moda'ya yeni isimler de dahil oluyor. Bu isimlerden birisi olan Ayten Demirkol, şoke eden ayrılığıyla şaşırttı. Yarışmaya kısa zaman önce katılan Ayten Demirkol, programdan ayrıldığını duyurdu. Bu ayrılığın sebebi Google'de aratılmaya başlandı. Peki, Doya Doya Moda yarışmacısı Ayten Demirkol kimdir? Doya Doya Moda Ayten Demirkol ayrıldı mı? soruların yanıtı haberimizde.

DOYA DOYA MODA AYTEN DEMİRKOL NEDEN AYRILDI?

Doya Doya Moda yarışmacısı Ayten Demirkol'un neden ayrıldığı sorusunun yanıtını Seray Sever verdi. Jüri üyesi Sever, Demirkol'un programın stresini kaldıramadığı için karşılıklı alınan bir kararla ayrıldığını açıkladı.

1979 yılında doğan ve aslen Iğdır'lı olan Demirkol, yaratıcı drama alanında eğitim veriyor ve aynı zamanda astrolog. Hastalığı sebebiyle kilo alan Demirkol, "Buraya bir şeyler öğrenmeye, hem de tarzımı göstermeye geldim. Rakiplerim benden korkmalı, çok güzel kafa tutacağım onlara, tarzım var çünkü. Her tarza uyabilecek proporsiyonum var, bunu çok güzel kullanacağım." demişti.

Demet Akalın, Mustafa Ceceli ve Alişan, temizlik işçisi Habib Çaylı'nın borcunu üstlendiler!

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın, Mustafa Ceceli ve Alişan, temizlik işçisi Habib Çaylı'nın borcunu üstlendiler!

BİR YORUM YAPIN 0