Babil 14. son bölüme İrfan'ın sahnesi damga vurdu!  Babil 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Kız arkadaşı Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı haberleriyle son günlerin en çok konuşulan isimlerinden olan Ozan Güven, bu haberlerin gölgesinde başrolü olduğu Babil dizisinin kadrosundan çıkmıştı. Güven'in yerine Onur Saylak getirildi. Halit Ergenç'in başarılı oyunculuğu ise sosyal medyada gündem oldu. Babil'in 15. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Onur Saylak'ın bu sezon yeni Egemen olarak dahil olduğu Babil dizisinden Babil'in 9 Ekim Cuma ekrana gelecek olan 15. yeni bölüm fragmanında ise İrfan'ın cezaevinden çıktığı görülüyor. İrfan ile eski eşi Eda arasında büyük bir yüzleşme yaşanıyor.

İŞTE BABİL 15. BÖLÜM FRAGMANI:

Yeni sezon çekimlerine başlanan Babil'den ilk kareler gelmeye başladı. Ozan Güven'in yerine Egemen rolü için diziye dahil olan Onur Saylak, bu karelerde yer aldı. Rol arkadaşı Halit Ergenç ile beraber poz veren Saylak için sosyal medyada, bu role daha çok yakıştığı şeklinde yorumlar yapılıyor.

OZAN GÜVEN BABİL DİZİSİNİN KADROSUNDAN ÇIKARILDI

26 yaşındaki kız arkadaşı editör Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddia edilen haberlerle gündemde yer alan oyuncu Ozan Güven, bu olayın etkisiyle işlerini kaybetmeye başladı. İlk olarak yüzü olduğu bankayla reklam anlaşması sona erdirilen Güven, şimdi de rol aldığı Babil dizisinin kadrosundan çıkarıldı.

Yeni sezon çekimlerine başlanan Babil dizisine, Güven'in rolü için Onur Saylak dahil edildi. Saylak son olarak Çukur dizisinde rol almış ve yönetmenliğini yaptığı Şahsiyet dizisiyle IEMMY'e damgasını vurmuştu.

Hercai dizisi setinde koronavirüs alarmı! Tüm ekibe test yapıldı

İLİŞKİLİ HABER

Hercai dizisi setinde koronavirüs alarmı! Tüm ekibe test yapıldı
Seksenler dizisi ne zaman başlıyor? Yayın tarihi açıklandı!

İLİŞKİLİ HABER

Seksenler dizisi ne zaman başlıyor? Yayın tarihi açıklandı!

BİR YORUM YAPIN 0