Seksenler dizisi ne zaman başlıyor? Yayın tarihi açıklandı!

TRT 1'in sevilen dizisi Seksenler yeni sezonuyla ekranlara dönüyor. Hafta içi her gün ekrana gelecek olan Seksenler dizisinin yayın tarihi 5 Ekim Pazartesi günü olduğu açıklandı.

Yapımcılığını Mint Productions'ın üstlendiği, başrollerini Rasim Öztekin,Özlem Türkad, Şoray Uzun, Ayşe Tolga, Yasemin Çonka, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner ve Berat Yenilmez gibi isimlerin paylaştığı Seksenler dizisi 5 Ekim Pazartesi günü yeni sezon ilk bölümüyle saat 17.00’de ekrana gelecek. Seksenler, sekizinci sezonunda sürpriz isimlerle yoluna devam ediyor. Başarılı oyuncu Özlem Tokaslan, yeni sezonda Seksenler kadrosunda yer alacak.

Seksenler geçen yıl olduğu gibi yeni sezonda da hafta içi her akşam ekranda olacak.

SEKSENLER YENİ SEZONDA NELER OLACAK?

Fehmi’nin hiç kimsenin bilmediği, yıllardır küs olduğu kız kardeşi çıkagelir. Neden geldiği ve Fehmi ile neden bunca yıldır küs oldukları bilinmeyen Melahat, sadece evin içinde değil mahallede de ortalığı karıştırır. Bu nedenle kendisine mahalleli ve ailesi Mikser Melahat demektedir.

Özellikle Rukiye, Mikser Melahat ile aynı evde yaşamaya zorlansa da, Fehmi’nin kardeşi olduğu için idare etmeye çalışır. Ancak bu süreçte arada kalan ve en çok zorlanan hep Fehmi olur.

Fehmi, Rukiye ve Melahat arasında yaşananlar bir birinden komik anlara sahne olacaktır. Öte yandan Mikser Melahat’in genç güzel kızı ve Çınaraltı mahallesinden bir gencin yaşayacağı dillere destan aşk, izleyenlere duygu dolu anlar yaşatır.

Babil 14. son bölüme İrfan'ın sahnesi damga vurdu!  Babil 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

İLİŞKİLİ HABER

Babil 14. son bölüme İrfan'ın sahnesi damga vurdu! Babil 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı
Neslihan Atagül'den Meme Kanseri Derneği'ne destek!

İLİŞKİLİ HABER

Neslihan Atagül'den Meme Kanseri Derneği'ne destek!
Filiz Taçbaş Çukur dizisine transfer oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Filiz Taçbaş Çukur dizisine transfer oldu!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0