Sağlık Bakanlığı solunum cihazına bağlı yatan Fatma Yıldırım'ın sesini duydu!

Fatma Yıldırım, doğum yaptıktan sonra nedeni bilinemeyen bir hastalık sebebiyle günden güne erimeye başladı. Çaresiz kadın, solunum cihazına bağlı olarak hastalığına bir çare arıyordu. Sağlık Bakanlığı Yıldırım'ın sesini duydu. Bakanlık, AK Parti Genel Merkezi ve Kayseri Valiliği Yıldırım'ın eşi Muhammed Yıldırımla irtibata geçtiler. Acılı eş Muhammed Yıldırım, sosyal medya hesabından bir teşekkür videosu yayımladı.

Fatma Yıldırım, 11 ay önce bir doğum gerçekleştirdi. O günden sonra nedeni halen daha bulunmayan bir sebepten ötürü solunum cihazına bağlı yaşamaya başladı. Tanı konulamayan Yıldırım, günden güne eriyordu. Çocuğunu halen kucağına alamayan genç kadın için eşi, sosyal medyadan çağrıda bulunuyordu.

Muhammed Yıldırım sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer vermişti: 'Yüce RABBİM Instagram'dan yazıp da sesimizi duyurmaya çalışan insanların hepsinden razı olsun... Eşi beni her gördüğünde kurtar diyor. Ne olur bir an önce duyurun sesimizi.' 

 

 

 

 

 

SAĞLIK BAKANLIĞI FATMA YILDIRIM'IN SESİNİ DUYDU

Sağlık Bakanlığı, AK Parti Genel Merkezi ve Kayseri Valiliği aileyle iletişime geçtiler. Büyük bir sevinç yaşayan Muhammed Yıldırım, vesile olanların da adını geçirdiği bir teşekkür videosu yayımladı. Yıldırım, eşinin sağlığına kavuşacağı için çok mutlu olduklarını dile getirerek sebep olan herkesten duacı oldu.

'Duru'ya umut ol!' Kanser hastası Duru Eryiğit için valilik onaylı yardım kampanyası başlatıldı

İLİŞKİLİ HABER

'Duru'ya umut ol!' Kanser hastası Duru Eryiğit için valilik onaylı yardım kampanyası başlatıldı

BİR YORUM YAPIN 0