İstanbul'da hafta sonu gidebileceğiniz birbirinden güzel konsept kafeler

Kadıköy'den Karaköy'e Üsküdar'dan Beşiktaş'a kadar İstanbul'un birbirinden güzel konsept cafeleri son dönemlerde oldukça popüler hale geldi. Konsept kafelerde ister oturup bir köşede kitabınızı okuyun, isterseniz birbirinden farklı çay ve kahvelerden seçip, lezzetli tatlıların, ev yapımı limonataların tadını çıkarın. İşte birbirinden güzel gidebileceğiniz beş farklı konseptte beş farklı mekan...

Son dönemlerde özellikle İstanbul'da kafeler artık sadece bir şey yiyip içeceğiniz mekanlar olmaktan çıkarak hayal gücünüze ve zevklerinize de hitap etmeye başladı. Özellikle hafta sonları keyifli vakit geçirmek isteyenlerin, farklı temaları bulunan kafelerde fotoğraf çekmek isteyenlerin tercih edeceği mekanlar haline geldi. İstanbul’da bulunan bu tematik cafelerde yemeğinizi yiyip kahvenizi içerken güzel vakit geçirebilirsiniz. 

İSTANBUL'DA GÖRÜLMESİ GEREKEN KONSEPT KAFELER

1- FİLBOOKS CAFE

Karaköy’de bulunan, konseptine hayran olacağınız ve oldukça keyifli vakit geçireceğiniz Filbooks İstanbul'un en güzel mekanlarından biridir. Ayrıca çalışanlarında, mekanın kendisi gibi oldukça samimi ve kitap ve hobiye yönelik ürünlerin sergisini ve satışını da yapıyorlar. 2. katında salıncak, 3. katında da ders çalışabileceğiniz bir toplantı masası bulunuyor. Fiyatları Karaköy fiyatları, tatlılar 25₺ - 30₺ civarı, kahveler 15₺ civarı. 

2- CADIKÖY CAFE / KADIKÖY

Kadıköy'de bulunan Cadıköy, Butik cafe anlayışını yeniden şekillendiren, eğlenceli, masalları andıran büyüleyici bir atmosferde, sıcak ve soğuk kahve çeşitleri, kahvaltı ve günün her saatinde yemek çeşitleri, sırrı bizde olan tatlı çeşitleri, dillere destan çayları bulunuyor.

3- NEV MEKAN / ÜSKÜDAR

Üsküdar Belediyesi'nin, İstanbul kültürüne yeni bir sembol hediye etme vizyonuyla kurduğu Nevmekan Sahil, 50 bin kitaplık kütüphanesiyle, sergi salonuyla, sanat ve kültür etkinlikleri imkanıyla Üsküdar sahilinde mükemmel manzarası ve uygun fiyatlarıyla konsept kafe severleri bekliyor.

4- MİNOA CAFE BOOKSTORE / BEŞİKTAŞ

Beşilktaş'ta bulunan ve kitap kafe konseptinde birbirinden farklı kitapları ve ve içecekleriyle çok keyif alacağınız kafelerden biridir.

5- WİLLY WONKA / BEYOĞLU

Willy wonka cafe, Galata’da çok tatlı bir çikolata dükkanıdır. Küçükken çoğumuzun izlemiş olduğu o güzel Willy Wonka filminden ilham alınarak dekore edilmiş bir yer. Duvarlarda filmden sözcükler ve meşhur kalıp çikolataları bulunuyor. Kendinizi filmdeki atmosferin içinde bulunuyorsunuz. 

Hangi renk hangi zamanda giyilmeli? Renklerin anlamları

İLİŞKİLİ HABER

Hangi renk hangi zamanda giyilmeli? Renklerin anlamları
Dora ne demek ve Dora isminin anlamı nedir? Dora ismi Kuran'da geçiyor mu?

İLİŞKİLİ HABER

Dora ne demek ve Dora isminin anlamı nedir? Dora ismi Kuran'da geçiyor mu?
Düğün anı defteri fikirleri

İLİŞKİLİ HABER

Düğün anı defteri fikirleri
Kırmızı Oda'nın Güler'i Su Burcu Yazgı Coşkun kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Kırmızı Oda'nın Güler'i Su Burcu Yazgı Coşkun kimdir?
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0