Düğün anı defteri fikirleri

Anı defterleri, düğün organizasyonlarında gelin ve damatlar için en değerli şeylerden biridir. Davetlilerin duygularını kaleme aldıkları bu defterler için son dönemlerde kişiye özel modeller üretilmektedir. Peki kişiye özel anı defterlerinde nasıl modeller bulunuyor? Düğün anı defterleri nerelerden alınır? Sizler için farklı düğün anı defteri fikirlerini ve merak edilen soruların yanıtlarını derledik.

Düğün anı defterleri, düğün girişinde bulunan ve davetlilerin gelin ve damat için temennilerini belirttikleri defterlerdir. Hatıra defterleri olarak da bilinirler. Üzerinde yer alan sözler, gelin ve damadı yıllar geçse de her okuduklarında duygulandırır. Son dönemlerde düğün defterleri için detaylı araştırmalar yapılmaya başlandı. Herkes düğün anı defterleri nereden alınır sorusuna yanıt arıyor. Düğün anı ve hatıra defterlerini, düğünler için aksesuar satılan dükkan ve mağazalardan satın alabilirsiniz. Düğün defterleri için son dönemlerde farklı tarzda modeller bulunmaktadır. Bunlar arasında kendi zevk ve beğenilerinize özel modeller bulunabilmektedir.

DÜĞÜN ANI DEFTERİ MODELLERİ

AHŞAP DÜĞÜN ANI DEFTERLERİ

Ahşap anı defterleri, yeni modeller arasında dikkat çekiyor. Nostaljik bir hava katan bu anı defterleri, ahşap obje ve süslemelerle masa üzerine dekore edilebilir. Bu süslemeler ayrıca daha sonra evlerde kapı süslemesi olarak kullanılabilir. Özellikle deniz manzaralı bir mekanda düğün yapılıyorsa, bu anı defterleri çok şık bir tercih olacaktır. 

 

 

 

FOTOĞRAFLI VEYA RESİMLİ DÜĞÜN ANI DEFTERLERİ

En klasik anı defteri modeli olarak kabul edilir. Bu modelleri, klasik yapısından fazla uzaklaşmadan modern bir stille kullanabilirsiniz. Bunun için fotoğraflarınızı defter içerisindeki sayfalara tek tek bastırıp hemen bir yanındaki sayfaya da, daha özel ve kişisel görselleri yerleştirme tekniğini uygulayabilirsiniz.

FARKLI DOKUNUŞLAR

Yalnızca ahşap ve fotoğraflı defterler değil, objeler de düğünlerde anı defterleri olarak kullanılabilir. Örneğin kumbaralar... Küçük kartlar üzerine yazılan notlar, kumbaralar içerisine atılabilir. Bu kumbarayı isterseniz evinizde bir aksesuar olarak da değerlendirebilirsiniz. Objelerin seçiminde kişisel zevklerinizi ön planda tutabilirsiniz.

Eğer deniz düşkünlüğünüz var ise cam bir şişeyi, müziğe ilginiz var ise üzerinde belli nota ve bestelerin bulunduğu özel tasarımlı bir nota defterini, düğün anı defteri olarak tercih edebilirsiniz.

Dora ne demek ve Dora isminin anlamı nedir? Dora ismi Kuran'da geçiyor mu?

İLİŞKİLİ HABER

Dora ne demek ve Dora isminin anlamı nedir? Dora ismi Kuran'da geçiyor mu?
Kırmızı Oda'nın Güler'i Su Burcu Yazgı Coşkun kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Kırmızı Oda'nın Güler'i Su Burcu Yazgı Coşkun kimdir?
İstanbul'da hafta sonu gidebileceğiniz birbirinden güzel konsept kafeler

İLİŞKİLİ HABER

İstanbul'da hafta sonu gidebileceğiniz birbirinden güzel konsept kafeler

BİR YORUM YAPIN 0