Beklenen oyun geldi! Harry Potter dünyasında geçen Hogwarts Legacy oyununun fragmanı yayınlandı

Hem oyun hem de Harry Potter tutkunlarının beklediği oyunun fragmanı nihayet yayınlandı. Hogwarts Legacy adında yayınlanan oyun sadece PS5'e değil aynı zamanda diğer konsol ve PC'lerde de oynana bilecek.

J. K. Rowling'nin kitap serisi Harry Potter eseri 2000'li yıllarda filmi çekilmeye başlandı. Toplamda 7 artı 1 olarak yapılan film dünya çapında en çok hayran kitlesine sahip olmayı başardı. Hem filmin tutkunu olan hem de sanal oyunlara meraklı olan büyük bir kitle teknolojinin gelişimiyle beraber filmin oyun serisinin de çıkmasına yönelik taleplerde bulunmuştu. Uzun yıllardır beklenen haber nihayet Sony'nin PlayStation5'in tanıtımı sırasında yapılan yeni oyunları da göstermesiyle geldi. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Harry Potter dünyasında geçen oyunun adı Hogwart Legacy adını aldı. Oyun bizleri 1800 yıllardaki sihirbazlık okuluna götürüyor. Fragmanda anlaşıldığı gibi herkes kendi karakterini oluşturarak oyuna giriş yapacak. 

Oyuncular oluşturdukları karakterlerde büyücülük dünyasında yer alan kadım bir sırrı çözmek için savaşacak. Bu sayede de kendini geliştirecek olan oyun karakterleri yeni büyüler, iksirler yaparak kademe kademe ilerlemeyi başarmaya çalışacak. Fragmanda yer alan en temel bilgi ise oyuncuyu diğer karakterlerden ayıracak olan tek şey antik sihir algılama yeteneğinin gelişmiş olması olacak.

HOGWARTS LEGACY NE ZAMAN ÇIKACAK?

2021 yılında oyun tutkunlarıyla  bulaşacak olan Hogwarts Legacy, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X ve PC formatlarına uygun çıkış yapılacak. Böylece oyunu oynamak isteyenler yeni konsol almak zorunda kalmayacak. Harry Potter'in geniş bir hayran kitlesi odluğu düşünülürse oyuna kısa zamanda talep artacağı bekleniyor. 

Mide kanaması geçiren Bülent Ersoy, hastaneye kaldırıldı

İLİŞKİLİ HABER

Mide kanaması geçiren Bülent Ersoy, hastaneye kaldırıldı
Charlize Theron bungalov evini 1,8 milyon dolara satışa çıkardı!

İLİŞKİLİ HABER

Charlize Theron bungalov evini 1,8 milyon dolara satışa çıkardı!
Demet Akalın yıllar önceki halini paylaştı!

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın yıllar önceki halini paylaştı!

BİR YORUM YAPIN 0