Müge Anlı'dan Gülay Uygun'un ölümü sonrası ilk açıklama!

Ankara'da yaşayan ve evinde ölü bulunan Aleyna Çakır'ın ölümünün şüphelisi olarak gösterilen Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun ölü olarak bulundu. Uygun'un ailesi ölümden, Müge Anlı'yı sorumlu tuttu. Anlı'yı hedef gösteren açıklamaların ardından Twitter'de 'Müge Anlı Yalnız Değildir' paylaşımları yapılıyor. Müge Anlı ilk kez konuştu. Suçlamaları reddeden Anlı, bu işlerin peşini bırakmayacağını söyledi.

Aleyna Çakır adlı 21 yaşındaki genç kız, Ankara'daki evinde ölü bulunmuş, Çakır'ın anne ve babası kızlarının ölümünün araştırılması için ATV'de yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programına başvurmuşlardı. Çakır'ın ölümünden şüpheli olarak gösterilen Ümitcan Uygun'un da olayla ilgili ifadesi alınmıştı. Yayında adı geçen Ümitcan Uygun'un çocuk esirgeme yurtlarında öğretmen olarak görev yapan annesi Gülay Uygun, dün akşam saatlerinde Ankara’da ölü olarak bulundu.

Olay yerinde konuşan eş Durak Uygun, eşinin mektup bıraktığını söyledi ve, 'Benim eşim Müge Anlı'nın bir kelimesine kendisini öldürdü. Benim eşim yanına yazmış benim ölüm nedenim Müge Anlı'dır demiş. Benim eşim o kadar gururlu ki dayanamadı. Onları Allah’a havale ediyorum.' diyerek, eşinin ölümünde Müge Anlı'yı hedef gösterdi.

Avukat Çağatay Cengiz ise, 'Bu açıkça Müge Anlı terörüdür. Müge Anlı kendisini başsavcılığın ağır ceza mahkemesinin yerine koyup masum günahsız bir kadını ailesinden almıştır. Ben aileye defalarca hakkınızı adliyelerde arayacağız dememe rağmen bazı medya maymunları bu aileyi yok etmek için çeşitli tiyatroları yapmışlardır. Bu resmen Müge Anlı'nın terörüdür. Bu kanalda ben istediğimi konuştururum istediğimi yaparım diyerek özellikle masum bir kadına attığı iftiradır. Bana bu sabah mesaj atıp, ‘Ağabey benim bir suçum yok, oğlum suçsuz, ben bu iftirayı nasıl kaldıracağım’ dedi. Ağlamaklı aradı. Akşamına cansız bedeniyle karşılaştık. Olayların çözüleceği yer adliyedir.' şeklinde konuştu.

Ölü bulunan öğretmen Gülay Uygun'un yazdığı iddia edilen mektupta, Müge Anlı’nın sorumlu kişi olarak tutulduğu öğrenildi. Mektup olay yeri inceleme ekipleri tarafından incelenmek üzerine delil torbasına eklendi.

CANLI YAYINDA İLK AÇIKLAMA

Hakkında yapılan suçlamalarla ilgili ilk kez konuşan Müge Anlı, suçlamaların hiçbirini kabul etmediğini belirtti. Anlı, bir gazeteci olduğunu belirterek bu işlerin peşini bırakmayacağını söyledi:

'Tabi ki suçlu olan ben oldum yine onların gözünde. Ben tabi kabul etmiyorum bu suçlamaları. Hiç kimsenin tarafı değilim. Ne hanımefendinin adını ne fotoğrafını vermişim, ne de yapılan röportajları aslında bir gazeteci olarak yayınlamak durumunda olmasına rağmen kurumları zedelememek adına yayınlamamışım. Yoksa yayınlardım.

Dünyanın neresine giderseniz gidin bu bir haberdir gazeteci için. Ben tarafsızım. Bu yayına başladığımdan beri hep şunun altını çizdim, yine çiziyorum. Ne söylerseniz söyleyin, ne yaparsanız yapın; Allah ömür verdiği sürece ben bu yoldan da dönmeyeceğim.

3.5 aydır neredeyse tüm medya kuruluşlarında oğlu hakkında bu haberler ve görüntüler çıktı. Bütün bunlar yaşanırken psikolojisi sağlam kalan hanımefendi, devlet memurluğunun doğasında olan bir soruşturma başlatılırken mi intihar eder? Ben bu konunun da araştırılacağına inanıyorum.

Bu ne demek? Bu işlerin peşini bırakın. Bırakmayacağız!'

Müge Anlı ayrıca kendisine destek paylaşımında bulunan kişiler üzerinden tüm Türkiye'ye teşekkürlerini iletti.

MÜGE ANLI YALNIZ DEĞİLDİR DESTEĞİ

Müge Anlı'yı alenen hedef gösteren olayın ardından, dün gece Anlı sosyal medyanın gündemine yerleşti. Toplamda 17 bin tweet atılan 'Müge Anlı Yalnız Değildir' başlığında, destek paylaşımları yapılmaya devam ediliyor.

Komşusunu döven Halil Sezai'ye bir darbe de ev sahibinden geldi!

İLİŞKİLİ HABER

Komşusunu döven Halil Sezai'ye bir darbe de ev sahibinden geldi!
Müge Anlı canlı yayını kaçta başlıyor? Müge Anlı yayın yasağı gelecek mi?

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı canlı yayını kaçta başlıyor? Müge Anlı yayın yasağı gelecek mi?

BİR YORUM YAPIN 22

Dilber 3 yıl önce

Bi kadın düşünün o gün içinde canına kıyacak.. öğle saatlerinde avukatını arar ve canına kıyacagını söyler.aynı kadın sonra kalkar covid bulaşmasın diye maskesini takar ..sözüm ona saatler sonra intaar edecek,covid bulaşırsa olmaz tabi..CIKAR ALİŞVERİŞE.. Alısverişini yapar aa ben intaar edecektim diyerek aklına gelir kocasını arar helallik ister ve telini kökten kapatır...profil şu İntaar teşebbüsünde Tek merakımız şu acaba mektubu hangi zaman dilimine hangi ruh hali gevişine sığdırdı yazdı? Olaya inandıkta!?tek merakımız bu?

Sebahat 3 yıl önce

Müge anlı yan ındayız

Toplam 1 beğeni

Yorgun 3 yıl önce

Eyer bu iddialar doğru ise kızızın ahı yerde kalmamış babası ben ülkücüyüm diyor ülkücü kadın kızla uğraşmaz delikanlı olur bunlar sıkıntılı aile vesselam

Toplam 17 beğeni

inspektör Colombo 3 yıl önce

intihar süsü verilmediği ne malûm ?

Toplam 15 beğeni

Suat 3 yıl önce

Yavuz hırsız ev sahibini bastırır derler ya doğru çıktı ne yani şimdi müge anlı suçlu güleyim de boşa gitmesin bu suç bastırmak başka bir şey değil

Toplam 13 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun