Seni Çok Bekledim final mi yapacak? Seni Çok Bekledim 10. bölüm 2. fragmanı

Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Özcan Deniz'in rol aldığı Seni Çok Bekledim dizisi istenilen reytingleri bir türlü yakalayamadı. İddialara göre dizi 13. bölümüyle ekranlara veda edecek. Seni Çok Bekledim 10. bölüm 2. fragmanı

Annesine üzülen Ayliz, bu durumu çözmeye çalışır. Diğer yandan polis Kadir'in Sibel ile görüştüğünü öğrenir. Ancak Kadir bir türlü neden Sibel ile görüştüğünü itiraf etmez. Selo'nun hayatındaki sırları Songül ortaya çıkaracak mı? Cemal Ayliz'e yakın durarak şüpheleri üzerinden atamaya çalışır. 

SENİ ÇOK BEKLEDİM 10. BÖLÜM FRAGMANI

SENİ ÇOK BEKLEDİM DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

İrem Helvacıoğlu ve Özcan Deniz'in yanı sıra Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Şehsuvar Aktaş, Selen Domaç ve usta oyuncu Ahmet Mekin kadroda yer alıyor. Seni Çok Bekledim dizisine usta isim Durul Bazan'da katıldı. Bazan, dizide İsmet karakterini oynayacak. 

seni çok beledim oyuncuları bir araya geldi

seni çok beledim oyuncuları bir araya geldi

SENİ ÇOK BEKLEDİM DİZİNİN KONUSU NEDİR?

Ailesinden uzak yaşayan Kadir (Özcan Deniz) tek başına bir hayat kurmuş ve başarılı bir iş adamı olmuştur. Ayliz (İrem Helvacıoğlu) ise babasız büyümüş kendi ayakları üzerinde durmuş ve başarılı bir fotoğrafçı olmuş. Yıllar boyu farklı yerlerde sürekli birbirlerini teğet geçen ikili bir anda birbirinin hayatına girer. Doğru zaman ve yerde birbirlerini fark eden ikili arasında geçen aşk hikayesi aynı zamanda tevafuğun gerçekliğiyle de yüzleşirler. 

BİR YORUM YAPIN 0