Masterchef Uğur kimdir, nereli? Masterchef mavi takım kaptanı Uğur kaç yaşında,ne iş yapıyor?

TV8 ekranlarında yayınlan ve herkes tarafından çok sevilen Masterchef yemek yarışmasında yarışmacılar arasında mücadele son hızıyla devam ediyor. Dün akşam Şeflerin kaptanlık oyunundan istediği İçli köfteyi en iyi yapan Uğur, şefler tarafından mavi takım kaptanı olarak seçildi. Masterchef yarışmasının en dikkat çeken isimlerinden biri olan MasterChef Uğur Yılmaz Deniz kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtlar...

Ekranların en çok sevilen ve TV8'de yayınlana  Masterchef Türkiye 2020 yarışmacıları arasında yer alan Uğur Yılmaz Deniz dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Aşçı olan ve Katar’da iki sene mesleğini yapan Uğur, yemek yapmayı çok sevdiğini söylüyor. izleyiciler tarafından en .ok merak edilen yarışmacılardan biri olan Uğur final turunda 28 yarışmacı arasından ana kadroya girmeyi başardı. Uğur Yılmaz Deniz, Risotto yemeği ile şeflerden geçer oy almıştı. Aşçı olan MasterChef Uğur yarışmada çok iddialı olduğunu her defasında vurguluyor. İşte, MasterChef yarışmacısı Uğur Yılmaz Deniz'in hayatıyla ilgili merak edilenler:

Masterchef Uğur kimdir

Masterchef Uğur kimdir

MASTERCHEF UĞUR KİMDİR?

Uğur Yılmaz Deniz 26 yaşında ve aşçılık mesleğini yapıyor. Yarışmaya Antalya'dan katılan Uğur, Katar Doha'da 2 yıl aşçılık üzerine çalışmış.

Lezzet konusunda başarılı ancak sunum konusunda kendisini geliştirmesi gerektiğini söyleyen MasterChef Uğur, Bodrum’da da mesleğini yapmış.

Uğur Yılmaz Deniz'in iki kardeşi vardır. Aşçılığa çok severek başlamadığını fakat öğrendikçe ilgisinin arttığını söyleyen Uğur Yılmaz, ilk iş tecrübesini küçük bir restoranda yaşamıştır. Her gün öğrendiği bilgilere yenilerini ekledikçe kendini geliştirdiğini fark eden Uğur Yılmaz Deniz, çalıştığı yerden ayrılıp İl Riccio Bodrum'da çalışmaya başlamıştır. Orada 7 İtalyan şef ile birlikte çalışma şansını yakaladığını ifade eden Uğur Yılmaz Deniz, iş hayatına cruise gemisi olan Mein Schiff 2'de devam ederek tecrübelerine bir yenisini daha eklemiştir.

Masterchef Uğur

Masterchef Uğur

6 aylık serüvenin ardından Türkiye'ye dönen Uğur Yılmaz Deniz, Kıbrıs Elexus Hotel'de işe başlamış fakat orada bilgilerinin köreldiğini fark eden Deniz, Katar'da çalışmaya karar vererek 2 sene boyunca orada aktif olarak mesleğini icra etmiştir.

Gül nasıl kurutulur? Evde gül kurutma yöntemleri

İLİŞKİLİ HABER

Gül nasıl kurutulur? Evde gül kurutma yöntemleri
Balenciaga'nın yeni sezon modelleri sosyal medyaya damga vurdu! Balenciaga 2020 kış koleksiyonu

İLİŞKİLİ HABER

Balenciaga'nın yeni sezon modelleri sosyal medyaya damga vurdu! Balenciaga 2020 kış koleksiyonu
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0