SMA hastası Kumral yardımlarınızı bekliyor!

SMA hastalığıyla mücadele eden Kumral, iyileşebilmek için yardımlarınızı bekliyor. Ailesi, bebeklerinin iyileşebilmesi için bağış kampanyası başlattı. Kumral'a Umut Ol kampanyasında toplanması gereken miktar 1.991.000 Euro. Ailesi ise yardım kampanyasına gösterilen destekten dolayı umutlu.

SMA hastalığı için bağış kampanyası yapan birçok SMA hastası aile bulunuyor. Kumral'ın ailesi de bu ailelerden biri. Tedavisi için 1.991.00 Euro'ya ihtiyaç duyan Kumral'a tıpkı kendisiyle aynı hastalığın tedavisi için mücadele eden arkadaşları gibi, 'Umut Ol!' kampanyası başlatıldı. Ancak Kumral için şu ana kadar yalnızca 8 bin 226 Euro toplanabildi.

Bergüzar Korel, Çetin Altay gibi ünlü isimlerin de sosyal medya hesaplarından desteklerini paylaştıkları Kumral için, ailesi şu açıklamayı yapıyor:

'Küçük savaşı kızım benim. Kumsal az çok demeden abilerinden, teyzelerinden bağış bekliyor. Hadi hep beraber onu ilacına uçuralım.'

Kampanyalarında mutlu sona adım adım yaklaşan diğer bebekleri gördükçe bizimde umudumuz artıyor. Kumsal'ın da bizim de umutlarımızı boşa çıkarmayalım. Birlik olduktan sonra başaramayacağız şey yok. Benim bağışımla ne olacak demeyin. İnanın çok şey olur.İnanın bir bebeğin hayatına dokunabilirsiniz. Sizlere güveniyoruz. Kumsal'ı hep birlikte ilacına uçurabiliriz'

 

Sonbaharda İstanbul'da fotoğraf çekilecek en güzel yerler

İLİŞKİLİ HABER

Sonbaharda İstanbul'da fotoğraf çekilecek en güzel yerler
SMA hastası Muhammed Ali yardımlarınızı bekliyor! 'Muhammed Ali'ye Umut Ol!'

İLİŞKİLİ HABER

SMA hastası Muhammed Ali yardımlarınızı bekliyor! 'Muhammed Ali'ye Umut Ol!'

BİR YORUM YAPIN 0