Eylül'e nefes olun! Doğa Rutkay SMA hastası Eylül için canlı yayında

SMA hastalığıyla mücadele eden Eylül, iyileşebilmek için yardımlarınızı bekliyor. Ailesi, bebeklerinin iyileşebilmesi için bağış kampanyası başlattı. Eylül'e Nefes Ol kampanyasında toplanması gereken miktar 2.155.498 Euro. Ailesi yardım kampanyasına destek bekliyor. Eylül için 4 Ekim Pazar akşamı Doğa Rutkay tarafından Instagram'da bir canlı yayın yapılacak.

SMA TİP1 hastalığı ile mücadelede ZolgenSMA ilacı büyük önem taşıyor. Sanatçı Bergüzar Korel ile başlayan ve diğer isimlerin de Instagram hesaplarından paylaşmaya başladıkları SMA hastası çocuklar, tedavileri için seslerini duyurmaya çalışıyorlar. Birçok SMA hastası ailesi bağış ve yardım kampanyaları yapmaya başladı. Bu ailelerden birisi de Eylül'ün ailesi. SMA TİP1 hastası olan Eylül de iyileşebilmek için tedaviye ihtiyaç duyuyor. 2.155.498 Euro toplanması gerekiyor fakat toplanabilen sadece 44.502 Euro oldu.

Eylül'ün ailesine destek veren birçok isim bulunuyor. Bu kişiler arasında yer alan tiyatro oyuncusu ve sunucu Doğa Rutkay Kamal, 4 Ekim Pazar akşamı Instagram hesabından aile ile beraber ortak bir canlı yayın yapacak.

Rutkay, Eylül ile beraber tüm SMA hastası çocukların sesini duyurmaya çalışacak. 

Çantaların ömrünü uzatan bakım önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Çantaların ömrünü uzatan bakım önerileri

BİR YORUM YAPIN 0