Victoria Beckham'dan Meghan Markle'a tavsiye: Eleştirilere kapalı ol

Prens Harry ile birlikte İngiliz Kraliyet Ailesi'ndeki görevlerinden ayrıldıktan sonra özel hayatlarının gözlerden uzak olacağını düşünen Meghan Markle, düşündüğünün aksine her gün başka bir konuyla gündemde oluyor. Amerika'ya yerleştikten sonra haklarında yazılan kitaplar ve yeni proje iddialarıyla gündeme gelen Düşes, bugünlerden en büyük desteği David Beckham'ın eşi Victoria Beckham'dan görüyor.

Meghan Markle'ın Kraliyet Ailesi'ne katıldığı ilk günden, görevlerini bırakmasına ve ABD'ye yerleşmesine kadar artarak devam eden eleştiriler karşısında en büyük destekçisinin David Beckham'ın eşi Victoria Beckham olduğu iddia edildi.

The Sun'ın konuyla ilgili kişilere dayandırdığı haberinde, "Victoria, Meghan'ı eleştirilere kapalı olmaya, sadece sevdiklerinin görebileceği tarafı göstererek özgünlüğünü kanıtlamaya çağırdı" denildi.

Bu arada Victoria ve eşi David, Kraliyet Ailesi'ne olan yakınlıklarıyla biliniyor.

Ümit Erdim: Beni buraya getiren şey, hanımcılık!

İLİŞKİLİ HABER

Ümit Erdim: Beni buraya getiren şey, hanımcılık!
O Ses Türkiye için karar verildi! Yeni sezonda yeni program geliyor

İLİŞKİLİ HABER

O Ses Türkiye için karar verildi! Yeni sezonda yeni program geliyor
Arda Turan geleneği bozmadı bu kez 4 milyon liralık araç aldı!

İLİŞKİLİ HABER

Arda Turan geleneği bozmadı bu kez 4 milyon liralık araç aldı!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0