İstanbul’da en iyi hamburgeri yiyebileceğiniz 6 mekan

Son dönemde fast food kültürünün artmasıyla birlikte Kaliteli ve lezzetli hamburger'ci sayısı çoğaldı. Özellikler İstanbul'da birbirinden güzel ve lezzetli hamburgerciler bulunuyor. Kaliteli bir burger keyfi için İstanbul'da beğendiğimiz ve en iyi olan hamburgercileri sizler için araştırdık .Eğer siz de lezzetli bir köfteye, çıtır çıtır patates kızartmasına hayır diyemiyorsanız haberimize göz atabilirsiniz.

Bütün dünyada hızlıca yayılan ve herkes tarafından çok beğenilen hamburger hız kesmeden yükselişini sürdürüyor. Hamburger, eskiden bir fast food ürünüydü, ancak artık o kadar fazla çeşit ve kalitede hamburgerci var ki, ve o kadar lezzetli yapılıyor ki fast food olmaktan çıkıyor. İstanbul'da hafta sonu kaçamağı yapabileceğiniz birbirinden lezzetli ve farklı hamburger çeşitleri yapan birçok mekan bulunuyor. Eğer sizin için de, etin ve köftenin en lezzetli, en şahane hali hamburgerse, size önereceğimiz hamburgercileri keşfetmenizi öneririz. İstanbul'daki en meşhur hamburgerciler arasına, her geçen gün bir yenisi daha eklenen ve iyi kalite malzemeyle biraz daha ayrıcalıklı teknikler kullanılarak hazırlanan, şef elinden çıkmış hamburgerler, tatmak için gidebileceğini 5 mekan:

İSTANBUL'UN EN İYİ HAMBURGERCİLERİ

1- NUSRET ET BURGER / NİŞANTAŞI

Nusret et burger

Nusret et burger

Nusr-et Burger de menüde şahane lezzetler yer alıyor. Nusret Burger, Lokum Burger ve Sucuk Burger üçlüsü Fransız sodası Perrier ve İtalyan sodası Pellegrino eşlik ediyor.  Nusret-et burger de en çok tavsiye edilen lokum burgerdir. Son dönemde eklenen ve muhteşem lezzeti ve görüntüsüyle gönülleri fetheden altın kaplamalı hamburgerde çok yapılan tercihler arasında yer alıyor.

2- ETTEN BURGER / KADIKÖY

Etten burger

Etten burger

Etten Burger Kadıköy'de yer alan en iyi hamburgerciler arasında ye alıyor. Etten  Burger’in hamburgerini ve özel mayonez sosunu denemeye değer lezzetler arasındadır.Özellikle de farklı lezzetler sevenler sos kaplı hamburgeri denemeli, tek kelimeyle muhteşem. 

3- BALTAZAR / KARAKÖY

Baltazar

Baltazar

Karaköy'de asma yapraklanın altında gizli olan Baltazar İstanbul'un en güzel hamburger yapan yerlerinin başında geliyor. Hamburgerlerinde kullandıkları etler, Trakya'da bulunan özel çiftliklerinden getirtiliyor ve kömür ateşinde hazırlanarak müşterilerin hizmetine sunuluyor. 

4- BİBER BURGER / BEŞİKTAŞ

Biber burger

Biber burger

Beşiktaş'ın popüler butik hamburgercilerinden Biber burger, lezzetli burgerleriyle küçücük dükkanıyla müşterilerine unutamayacakları muhteşem lezzetler sunuyor. Biber, Romesco, Amarillo, Louis, Rokfor, Pastrami ve Jetlag Buster burada yiyebileceğiniz burger çeşitleri arasında yer alıyor. Aynı zamanda baharatlı patates kızartması ve kurutulmuş kırmızı biber Biber burgerin unutamayacağınız lezzetlerinden bir olabilir.

5- ELBET STEAKHOUSE, ETİLER

Elbet steakhouse

Elbet steakhouse

Elbet Burger, Etiler'in arka sokaklarında saklı mütevazi bir yer. Sıcak ve samimi bir mekân olan Elbet burgerde hem lezzetli hem de iyi bir steakhouse tecrübesi yaşarken bütçeniz aşmayacağınız çok kaliteli ve uygun burgercilerden biri. Muhteşem hamburgerlerini gördüğünüzde kendinizi kaybedebilirsiniz bizden söylemesi.

Sosyal medya kullanıcıları seçti! Gelmiş geçmiş en iyi 10 dizi

İLİŞKİLİ HABER

Sosyal medya kullanıcıları seçti! Gelmiş geçmiş en iyi 10 dizi
Kiralık daireler için dekorasyon önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Kiralık daireler için dekorasyon önerileri
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0