Menajerimi Ara dizisinin Barış'ı Deniz Can Aktaş kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Şimdilerde Menajerimi Ara dizisinde Barış karakterini canlandıran ünlü oyuncu Deniz Can Aktaş, dizinin en çok merak edilen oyuncuların başında geliyor. Deniz Can Aktaş , ekranların yeni dizisi Menajerimi Ara'nın Barış'ı Deniz Tatlı Küçük Yalancılar dizisiyle geniş kitlelere ulaşmıştır. Peki Deniz Can Aktaş kimdir? İşte Deniz Can Aktaş hakkında tüm merak edilenler...

Star Tv ekranlarında yayına giren ve herkes tarafından çok beğenilen Menajerimi ara dizisinde Barış karakterine hayat veren Deniz'in hayatı ve oynadığı dizi ve filmler ilgi son dönemde merak edilmeye başladı. Geniş bir oyuncu kadrosuna sahip olan dizide Deniz Can Aktaş Barış karakterine hayat veriyor. Muhteşem oyunculuğuyla herkesi kendine hayran bırakan Deniz Can Aktaş, Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile kariyerine başlamıştır. Peki, Deniz Can Aktaş kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilen Menajerimi Ara Barış kimdir sorusunun yanıtı...

Deniz Can Aktaş kimdir

Deniz Can Aktaş kimdir

DENİZ CAN AKTAŞ KİMDİR?

Deniz Can Aktaş, 28 Temmuz 1993 yılında İstanbul’da doğmuştur. Doğma büyüme İstanbullu olan Deniz Can Aktaş aslen Kastamonu İnebolu’ludur. Piri Reis Üniversitesi Gemi Makineleri ve İşletme Mühendisliği Bölümü mezunu olan genç oyuncu, kariyerine 2015 yılında yayınlanan Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizi ile adım atmıştır.

Şimdilerde Star TV'de ilk sezonu yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Menajerimi ara dizisinde Barış karakterini hayat veren Deniz Can Aktaş, 1.78 metre boyunda, 75 kilo ve Aslan burcudur.

DENİZ CAN AKTAŞ'IN YER ALDIĞI YAPIMLAR...

2015 Tatlı Küçük Yalancılar-Seçkin

2016-2017 Hayat Bazen Tatlıdır -Burak

2017 Nerdesin -Birader Ali

2018 Avlu- Alp Öztürk

2019 Aşk Ağlatır -Yusuf Eren

2020 Menajerimi Ara- Barış

Bodrum tatilinde jet-ski kazası ile sezonu kapatan Emel Müftüoğlu'nun menisküsü yırtıldı

İLİŞKİLİ HABER

Bodrum tatilinde jet-ski kazası ile sezonu kapatan Emel Müftüoğlu'nun menisküsü yırtıldı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0