Adele'in babası komşusundan şikayetçi oldu: Kızımın şarkılarını söyleme!

Dünyaca ünlü şarkıcı Adele'in babası Mark Evans, komşusunu, kızının şarkılarını çalıp söylemekten dolayı polise şikayet etti. Adele hayranı olduğunu dile getiren komşu şaşkın: Şikayet edeceğini değil, bundan memnun olacağını düşünmüştüm.

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Adele, babasının polise yaptığı bir şikayetle gündemde. 32 yaşındaki şarkıcının 56 yaşındaki babası Mark Evans, Güney Galler’deki Bridgend bölgesindeki komşusunu kızının şarkılarını çalıp söylemekten dolayı şikayet etti. 

Daily Mail’in haberinde, ünlü şarkıcı daha üç yaşındayken ailesini terk eden, Adele’in annesi Penny Adkins'i tek başına bırakan babanın, Adele hayranı olan komşusu Keeley Fry'ın şarkı söylemesinden memnun olmadığı ifade edildi.

The Sun gazetesine konuşan 21 yaşındaki komşu Fry, “Ben sadece Adele şarkılarını söylemeyi seviyorum. Tüm arkadaşlarım sesimin ona benzediğini söylüyor. Onun şarkılarını çalmayı da seviyorum. Şarkılarını yüksek sesle çalıyorum ama Mark Evans’ın iddia ettiği kadar değil” ifadesini kullandı.

"BEN HEP ADELE ŞARKILARI ÇALIP SÖYLERİM"

Mark Evas ve eşinin oturduğu evin yanına iki yıl önce taşındığını söyleyen Fry, taşınmasından bu yana aralarında bir sorun olduğunu söyledi. Genç komşu, “Yüksek sesle şarkı söylemememi ya da çalmamamı istedi. Uykusunu etkilediğini söyledi ve bu çok rahatsız ediciydi. Çok şaşırdım çünkü büyük bir Adele hayranıyım ve zamanımın büyük çoğunluğunda onun şarkılarını çalar ve söylerim” diye konuştu.

“Adele’in babasının bundan memnun olacağını düşünmüştüm, şikayet edeceğini değil” diyen Fry, “Sanırım benimle bir meselesi var çünkü ben büyük bir Adele fanıyım. Evden çıkarken o ya da eşi gelip bir şey diyecek diye endişeleniyorum. Tam bir kabus oldular” ifadesini kullandı.

Bir Güney Galler polis sözcüsü, sorunu çözmek için her iki tarafla da görüştüklerini belirtti. 2013 yılında The Mail on Sunday gazetesine konuşan Mark Evans, kızı Adele ile ilişkisinin bazı yıllar kopuk olmasından duyduğu pişmanlığı dile getirmişti.

Mark, Adele’in annesi ile olan ilişkisinin bozulmasına rağmen, çocukluğunda okul tatillerini Galler'deki büyükannesi Rose, büyükbabası John Evans ve şu anda 26 yaşında olan üvey kardeşi Cameron’la geçiren Adele'e yakın olmayı sürdürdüğünü de belirtmişti.

"ÖRNEK BİR BABA OLMADIM"

Baba Evans, “Adele büyürken ben ona bir babanın olması gerektiği gibi örnek olmadım ama her zaman onunla irtibatta kaldım ve onu düzenli olarak gördüm. Benimle ve ebeveynlerimle kalmaya gelirdi ve birbirimize çok yakındık” demişti.

Masumlar Apartmanı'nın İnci'si Farah Zeynep Abdullah babasını paylaştı!

İLİŞKİLİ HABER

Masumlar Apartmanı'nın İnci'si Farah Zeynep Abdullah babasını paylaştı!
Doğduğun Ev Kaderindir'in Zeynep'i Demet Özdemir: Her şeyimi anneme borçluyum

İLİŞKİLİ HABER

Doğduğun Ev Kaderindir'in Zeynep'i Demet Özdemir: Her şeyimi anneme borçluyum
Yıldız Çağrı Atiksoy, Hazal Kaya'nın oğlu Fikret ile eğlenceli anlarını paylaştı!

İLİŞKİLİ HABER

Yıldız Çağrı Atiksoy, Hazal Kaya'nın oğlu Fikret ile eğlenceli anlarını paylaştı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0