Gülsim Ali'nin Almanya pozuna beğeni yağdı! Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali İlhan kimdir?

TRT1 ekranlarında bu sezon başlayan Gönül Dağı dizisi adeta ilk bölümden milyonlarca kişiyi etkilemeyi başardı. Dizinin başrol oyuncusu Dilek'i canlandıran Gülsim Ali İlhan geçtiğimiz gün en çok aranan isimlere yerleşti. Peki Gülsim Ali İlhan kimdir, Gülsim Ali İlhan kaç yaşında? Gülsim Ali İlhan daha önce hangi dizilerde oynadı? İşte tüm bilgiler:

Yeni yıl tatilini Almanya'da geçiren Gülsim Ali, sosyal medyadan tatiline ait fotoğraflar paylaştı. Paylaşımına anında beğeni ve yorum yağdı. Gönül Dağı dizisinde Dilek karakteriyle gönülleri fetheden Gülsim Ali'nin paylaşımına rekor beğeni geldi. 

gülsim ali paylaşımı

gülsim ali paylaşımı


TRT1'in çok izlenen dizilerinden Gönül Dağı'nın başrol oyuncusu Gülsim Ali, Pakistan merkezli uluslararası tekstil devi ile reklam anlaşması yaptı. Diriliş Ertuğrul dizisindeki rolüyle Pakistan'da fenomen olan güzel oyuncu, markanın uluslararası yüzü oldu. Oyuncunun adını taşıyan MariaBXGülsimAli koleksiyonunun reklam filmi geçtiğimiz haftalarda İstanbul'da Sait Halim Paşa Yalısı'nda çekildi.

Koleksiyon Pakistan'ın dışında ABD, İngiltere ve Ortadoğu ülkelerinde satışa sunulacak. Gönül Dağı dizisinin yoğun çekim maratonu nedeniyle Pakistan'a gidemeyen oyuncunun dizi tatile girdiğinde bu ülkeye giderek çeşitli etkinliklere katılacağı öğrenildi.

GÜLSİM ALİ İLHAN KİMDİR?

Bulgaristan göçmeni olan Gülsim Ali İlhan, çocukluğunda izlediği Türk dizileri sayesinde Türkçeyi daha hızlı öğrendiğini söyledi. Ünlü Hollywood yıldızı Jennifer Lawrence'a benzetilen başarılı oyuncu, geçen sezon 4 bölüm sonra yayından kaldırılan 'Yüzleşme' dizisinden sonra yeni sezonda TRT 1'de ekrana gelen 'Gönül Dağı' dizisinde 'Dilek' karakteriyle ekranlara geri döndü.

"BİR GÜN ZİRVEYE ÇIKACAĞIM"

Verdiği bir röportajda, "Bulgaristan'da Türk dizilerini izlerken oyuncu olmaya karar verdim. İlk işim Türkçeyi iyi şekilde öğrenmek oldu. Bunun için elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyorum. Günün birinde yaptığım işle anılmak en büyük hedefim. Zirveye çıkacağıma da inanıyorum" ifadelerini kullandı.

TIKLA OKU:GÖNÜL DAĞI DİZİSİ TANER'İ BERK ATAN KİMDİR?

GÜLSİM ALİ İLHAN KİMDİR?

24 Eylül 1993 tarihinde Bulgaristan'ın Rusçuk kentinde dünyaya geldi. Gülsim Ali İlhan aslen Bulgar göçmenidir. Çocukluğunu Bulgaristan'da geçirdikten sonra 2009 yılında 'Super Model Ford Models Bulgaria' adlı güzellik yarışmasında birinci oldu. Aynı yıl Brezilya'da düzenlenen 'Ford Models Of The World' güzellik yarışmasında Bulgaristan'ı temsil etti. Bir süre modellik yaptı.

Başkent İletişim Akademisi'nde oyunculuk ve diksiyon eğitimi aldıktan sonra 2012 yılında 'Son Yaz Balkanlar' dizisiyle ilk kez kamera karşısına geçti. Daha sonrasında aynı şekilde ekranlarda pek çok farklı projede yer alarak oyunculuk alanında kendini geliştirmeye devam etti.

GÜLSİM ALİ İLHAN DİZİLERİ
2012 - Son Yaz Balkanlar
2016 - Seddülbahir 32 Saat
2016 - Hanım Köylü
2017 - Diriliş Ertuğrul
2019 - Yüzleşme
2020 - Gönül Dağı

Erkek Kainat Güzeli seçilen Kerküklü Darya Kamil eleştirilere yanıt verdi

İLİŞKİLİ HABER

Erkek Kainat Güzeli seçilen Kerküklü Darya Kamil eleştirilere yanıt verdi
Edis'ten hayranlarını sevindiren haber! Bambaşka bir projeyle

İLİŞKİLİ HABER

Edis'ten hayranlarını sevindiren haber! Bambaşka bir projeyle
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

ramiz 2 yıl önce

payitaht abdülhamid dizisindede oynamıştı

Burhaneddin Kılavuz 3 yıl önce

Gülsüm Ali hakkında açıklama yaparken bir yerde Bulgar göçmeni diye,bir ifadeniz var. Düzeltmenizi istiyorum. Bulgaristan göçmeni olarak.

Toplam 15 beğeni