Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan koronavirüse yakalandı! Berk Atan kimdir ve kaç yaşında?

Gönül Dağı dizisinde Berk Atan'ın koronavirüse yakalandığı ve karantinaya alındığı öğrenildi. ‘Gönül Dağı' dizisinde oynayan Berk Atan, Taner rolüyle seyircisinin karşısına çıkıyor. Dizinin başrol oyuncusu Taner yeni Berk Atan adeta Google arama motorunda en çok arananlar arasında yer alıyor. Peki Gönül Dağı dizisinin Taner'i Berk Atan kimdir, kaç yaşında nereli?

İlk bölümünden bu yana büyük beğeni toplayan aile dizisi Gönül Dağı'nda koronavirüs paniği yaşandı. Senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Mustafa Becit'in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Yahya Samancı'nın oturduğu Gönül Dağı dizisinin başrol oyuncusu koronavirüse yakalandı ve karantinaya alındı.

BERK ATAN KARANTİNAYA ALINDI

Gönül Dağı'nda başrol oyuncularından Berk Atan'ın da koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Hemen tedavisine başlanan Atan'ın karantinadaki son iki gününü yaşadığı öğrenildi. Öte yandan elde 2 bölüm stok olduğu için başrol oyuncusunun rahatsızlanmasının dizinin yayın takvimini etkilemeyeceği öğrenildi. Eskişehir'de çekilen dizi yeni bir değişiklik olmazsa 29. bölümde sezon finali yapacak.

Kuaförde tıraş olan Berk Atan, daha sonra kısa bir alışveriş turuna çıktı. Hayranların yoğun ilgisiyle karşılaşan 29 yaşındaki oyuncu, muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmazken, "Dizi çekimlerimiz şehir dışında olduğunu için ailemi çok özlüyorum. Setten zaman bulunca ailemi ziyaret ediyorum" dedi.

BERK ATAN KİMDİR?

Gönül Dağı dizisinin samimiyeti izleyiciye de geçti. Ekranda aranılan Anadolu insanının güzellikleri TRT1’e yansıdı. Akıcı ve eğlenceli hikayesi sayesinde milyonları ekranlara kilitleyen Gönül Dağı dizisinde oyuncular da araştırıyor. 'Gönül Dağı' dizisinde 'Taner' karakterini oynayan Berk Atan, oyunculuğunun yanı sıra modellik de yapmaktadır. Başrol oyunculuğunu üstlenen Berk Atan, Süper Lig ekibini çalıştıran başarılı teknik adamın kuzeni çıktı. Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, sosyal medya hesabından "Reytingin bol olsun kuzen" mesajını paylaşarak Berk Atan'a başarılar diledi. Genç oyuncu da "Canım abim amin" yanıtını verdi.

2012'de 'Best Model' yarışmasında birinci olan Berk Atan'ın babası da eski futbolcu Metin Atan. Berk bir röportajında "Kaleci olma hayali kuruyordum. Ama büyüdükçe vazgeçmeye başladım" demişti.

İddialı dizilerde rol alan Berk Atan, oyunculuk yeteneğiyle kendi takipçi kitlesini oluşturdu.

PEKİ BERK ATAN KİMDİR?

26 Eylül 1991 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Berk Atan baba tarafından Boşnaktır. İzmir Sıdıka Rodop Lisesi'nden mezun oldu.

Modellik yapmaya lise yıllarında başladı. Ailesinin ve çevresinin yönlendirmesiyle 2012 yılında katıldığı 'Best Model of Turkey' ve 'Best Model the World' güzellik yarışmalarında birincisi seçildikten sonra dikkatleri üzerine çekti.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Halkla İlişkiler bölümünü yarıda bırakarak, Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünde eğitime başladı. Ayrıca Mahşer-i Cümbüş tiyatro ekibinden bilinen Dilek Çelebi'den oyunculuk dersleri aldı. İlk oyunculuk deneyimini, 2013 yılında 'Her Şey Yolunda Merkez' dizisindeki 'Selçuk Demircioğlu' karakteriyle yaşadı.

BERK ATAN DİZİLERİ

2013 - Her Şey Yolunda Merkez
2013 - Altındağlı
2015 - Güneşin Kızları
2017 - Dayan Yüreğim
2017 - Cennet'in Gözyaşları
2020 - Gönül Dağı

Dizinden operasyon geçiren Ajda Pekkan sağlık durumunu açıkladı

İLİŞKİLİ HABER

Dizinden operasyon geçiren Ajda Pekkan sağlık durumunu açıkladı
Çukur'un Yamaç'ı Aras Bulut İynemli 'Çukur Ormanı' projesini duyurdu!

İLİŞKİLİ HABER

Çukur'un Yamaç'ı Aras Bulut İynemli 'Çukur Ormanı' projesini duyurdu!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0