Masumlar Apartmanı adresi nerede? Masumlar Apartmanı nerede çekiliyor?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı ilk günden beri reyting başarısı elde eden Masumlar Apartmanı dizisinin nerede çekildiği, dizi hayranları tarafından merak ediliyor. Daha önce Şahsiyet dizisinde de kullanılan apartmanın hangi il ve sokakta yer aldığı araştırılıyor. Peki Masumlar Apartmanı adresi nerede? Masumlar Apartmanı nerede çekiliyor? İşte sorunun yanıtı:

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Masumlar Apartmanı, ilk bölümüyle büyük beğeni topladı. Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah ve Merve Dizdar gibi son dönemin popüler oyuncularını kadrosunda barından Masumlar Apartmanı, gerçek bir hikayeden esinlenerek oluşturulmuş. Dizinin uyarlandığı kitap ve oyuncuları ise merak konusu.  Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanından esinlenerek hazırlanan Masumlar Apartmanı, yeni bölümleri büyük bir merakla bekleniyor. Masumlar Apartmanı her Salı yayınlanıyor. Dizinin hangi apartmanda çekildiği izleyenler tarafından merak ediliyor.  

MASUMLAR APARTMANI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Masumlar Apartmanı dizisi çekimlerini İstanbul'un Balat ve Beyoğlu gibi semtlerinde yapılıyor. Masumlar Apartmanı'nın çekildiği apartman, daha önce Şahsiyet dizisinde de kullanılmıştı. Masumlar Apartmanı'nın çekimlerinin yapıldığı tarihi apartman Beyoğlu'nda bulunuyor. Dizilere ev sahipliği yapan apartman Asmalı Mescit Mahallesi’ndeki Jurnal Sokak’ta yer alıyor. 

İlk yardım çantasında bulunması gerekenler! İlk yardımda çantasında zorunlu olan malzemeler

İLİŞKİLİ HABER

İlk yardım çantasında bulunması gerekenler! İlk yardımda çantasında zorunlu olan malzemeler
Halit Özgür Sarı Kırmızı Oda'da neden yok? Halit Özgür Sarı kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Halit Özgür Sarı Kırmızı Oda'da neden yok? Halit Özgür Sarı kimdir?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0