Tozkoparan İskender'in tanıtım bölümü yayınlandı! Tozkoparan İskender dizisinin konusu nedir?

12 yaşında olmasına rağmen süper güçlere sahip Tozkoparan İskender'in zamanda yolculuk yaparak 2020 yılına geliyor. Akıl hocaları Salih ve Fikri ile beraber yolculuk yapan Tozkoparan'ın aynı zamanda düşmeni da bu yıla geliyor. Tarihin akışını değiştirecek olaylara yer veren dizi çok yakında TRT 1 ekranlarında yer alacak. Tozkoparan İskender dizisinin konusu nedir?

Çocukları ekrana kitleyecek olan Tozkoparan İskender, dizisinde okçuluk ve kahramanlık dolu sahneler yer alacak. Zaman yolculuğu yapan Tozkoparan İskender 2020 yılına gelir. Beraberinde akıl hocaları olan Salih ve Fikri de gelir. 12 yaşındaki Tozkoparan İskender, süper yeteneklere sahiptir. Okçulukta bir numara olan İskender, kendi çağına geri dönmezse Tozkoparanların soyu tükenecek ayrıca tarihin akışında ciddi bir gerileme olarak. Ancak İskender'in derdi sadece bunlar değil aynı zamanda günümüz yılına adapte olmaya çalışır. Güçlerini kontrol etmeye çalışır fakat başı daha çok belaya girer. Ayrıca yolculuk sırasında Venedikli okçu Giovanni de 2020 yılına gelmiştir. Onlarla savaşmaya çalışan İskender'in en büyük destekçisi Mavi Ay takımı olacaktır. 

TOZKOPARAN İSKENDER'İN 3. TANITIM BÖLÜMÜ YAYINDA...

TOZKOPARAN İSKENDER OYUNCULARI KİMLERDİR?

Tozkoparan dizisinde tanıdığımız bazı oyuncuların yanı sıra Çağan Efe Ak, Tuana Naz Tiryaki, Esat Polat Güler, Yağız Kılınç, Ülkü Hilal Çiftçi, Leya Kırşan, Defne Erşen, Deniz Erayvaz, ve Mert Erdoğdu gibi yeteneklerini kanıtlamış çocuk oyuncular yer alıyor. Ayrıca çocuk oyunculara başarılı isim Yusuf Gökhan Atalay ve Burak Alkaş, Fırat Albayram, Sera Tokdemir, Muhittin Korkmaz, Esin Gündoğdu, Mehmet Emin Kadıhan, Suna Selen eşlik ediyor. 

tozkoparan iskender çocuk oyuncuları

tozkoparan iskender çocuk oyuncuları

Seren Serengil köpeğine akülü araba aldı!

İLİŞKİLİ HABER

Seren Serengil köpeğine akülü araba aldı!

BİR YORUM YAPIN 24

sude naz 2 yıl önce

çok iyi 2. sezonu da gonder

Toplam 1 beğeni

fatma 2 yıl önce

ben zaten okçulağa gidiyorum

Toplam 1 beğeni

Çiğdem 2 yıl önce

Merhaba arkadaşlar biraz sohbet edelim çok sıkılıyorum hiç girmiyorsunuz

Toplam 1 beğeni

Suzan 2 yıl önce

Merhaba arkadaşlar ben Tozkoparan İskender dizisini çok seviyorum bayılıyorum Çağan efe sana hayranım seni seviyorum

Toplam 1 beğeni

Çiğdem 2 yıl önce

Ben Tozkoparan dizisini çok seviyorum ama Tozkoparan dizisi bitince çok üzüldüm nihayet sonradan

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun