Bolu'da  günübirlik tatilde gezilip konaklanabilecek yerler

Kış aylarında yapılacak günübirlik tatiller için tercih edilen Bolu, antik ve doğal merkezleriyle yerli-yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Bolu'da birçok yerde dolu dolu bir hafta sonu tatili yapılabilir. Peki Bolu'da konaklayabileceğiniz ve muhakkak görmeniz gereken yerler nerelerdir? İşte yanıtı.

Havaların soğumaya başladığı dönemlerde çoğu kişi, hafta sonunu fırsat bilerek kendilerine 2 günlük bir tatil rotası çizerler. Ancak tatil için ayırdığınız tüm vaktinizi tek bir yer yerine, bir şehrin tüm turistik merkezlerini gezerek geçirebilirsiniz. Bolu, özellikle kış ayları için en çok tercih edilen şehirlerden biri olmaktadır. Hem turistik merkezleri hem de doğal güzellikleriyle dikkat çeken Bolu'da, kaplıcalardan yararlanabileceğiniz 2 günlük bir konaklama da yapabilmeniz mümkündür. Bolu'da dolu dolu bir hafta sonu tatili için gidebileceğiniz ve konaklayabileceğiniz birçok yer bulunuyor. Sizler için, ailenizle değerlendirebileceğiniz bir mini Bolu seyahat rotası hazırladık. İşte Bolu'da muhakkak görmeniz, gitmeniz gereken yerler:

BOLU'DA KONAKLANACAK VE GEZİLECEK YERLER

NARVEN TERMAL KASABA

Narven Termal Kasaba, Bolu merkezden uzak bir tatil merkezidir. Burada isterseniz devremülk kiralayıp 1 hafta kalabilir isterseniz de hafta sonları için 2 günlük daire kiralayabilirsiniz. Bu otelde hem doğa yürüyüşleri yapabilir hem de havuz, hamam, kaplıca gibi bölümlerinden faydalanabilirsiniz.

Otelin yer aldığı köyün sakinleri tarafından çevre yerlerde organik köy ürünleri satılmaktadır. Buralara da giderek organik ürün alışverişi yapabilirsiniz.

ABANT GÖLÜ

Özellikle fotoğraf ve kamp tutkunlarının tercih ettiği Abant Gölü'nde, eğer otelde kalmak istemiyorsanız kamp kurarak gecenizi geçirebilirsiniz. Doğa ile iç içe olan bu yerde, Tabiat Parkı'nı ve Abant Doğa Müzesi'ni kesinlikle görmelisiniz.

YEDİGÖLLER MİLLİ PARKI

İçerisinde 7 ayrı göl barındıran Yedigöller Milli Parkı, Bolu deyince akla gelen ilk merkezlerden biridir. Doğal güzelliğiyle kendisine hayran bırakan Yedigöller Milli Parkı, rengarenk ağaçlarıyla fotoğraf tutkunlarına güzel çalışmalar sunma şansı vermektedir.

BOLU MÜZESİ

Doğal güzellikler yerine müze vb. alanları gezmek isterseniz, Bolu Müzesi'ne gidebilirsiniz. Bu müzede, arkeolojik kazılar sonucunda Bolu'da çıkarılmış eserlere yer verilmektedir. Müze 1981'den bu yana açık.

SEBEN KAYA EVLERİ

Frigyalılar döneminden bu yana varlığını sürdüren bu evler, yerli ve yabancı turistlerin günübirlik gezi ve tatillerinde gitmeyi tercih ettikleri yerler arasında yer almaktadır.

KARTALKAYA KAYAK MERKEZİ

Kış tatilini az da olsa kayak yapmadan geçirmek istemem derseniz, Kartalkaya Kayak Merkezi'ne gidebilirsiniz. Ekonomik anlamda da kolaylıklar sunan bu merkez, konaklama alternatifini de içerisinde bulundurmaktadır.

Beşiktaş'ta gidilebilecek yeni nesil kahve dükkanları

İLİŞKİLİ HABER

Beşiktaş'ta gidilebilecek yeni nesil kahve dükkanları
Depremi hikayelerine konu edinen dünyaca ünlü filmler

İLİŞKİLİ HABER

Depremi hikayelerine konu edinen dünyaca ünlü filmler
Mürdüm renk ile uyumlu dekorasyon renkleri

İLİŞKİLİ HABER

Mürdüm renk ile uyumlu dekorasyon renkleri
Nusret sosyal medyadan İzmirli depremzedeler için numarasını paylaştı!

İLİŞKİLİ HABER

Nusret sosyal medyadan İzmirli depremzedeler için numarasını paylaştı!

BİR YORUM YAPIN 1

hayrettin 3 yıl önce

Gölcük, sülüklü göl, Seben Gölü, Sarot, Pavli hamamı vb birçok yer var daha