Mutlaka gidilmesi gereken en iyi hamburgerciler

Hamburger yemek istediğiniz zaman AVM'lerdeki fast food restaurantları yerine yalnızca hamburger üzerine zengin bir menü çıkaran mekanları tercih edebilirsiniz. Çoğunlukla şehirlerin kalabalık meydanları ve AVM'lerinde bulunan bu hamburgercilerden en popüler olanlarını sizler için derledik.

Hamburger veya sadece Burger, iki dilim yuvarlak sandviç ekmeği arasına yerleştirilen bir köfteyle yapılan sandviç türü. Genellikle ketçap, mayonez, turşu, soğan, domates, hardal ve bunun gibi değişik malzemelerin de ilavesi ile servis edilir. Hamburgerci denilince akla ilk olarak fast food dükkanları gelebilir ancak menüsünü yalnızca hamburger üzerine hazırlamış ve ortam dizaynıyla da müşterisine keyifli dakikalar yaşatan pek çok restaurant bulunuyor. Birçoğu oldukça popüler bazılarının ise adı pek duyulmuş değil. Bir hafta sonu tatilinde arkadaşlarınızla gidebileceğiniz yaşadığınız şehirde de bulunabilecek en popüler hamburgercileri sizler için derledik. Belirtmeliyiz ki muhakkak gidilmesi gereken meşhur hamburgerciler listesine sürekli kendini yeniliyor.

Mekanlar açılıyor mu? Kafe, restoran ve lokantalar için kararlar açıklandıİLİŞKİLİ HABERMekanlar açılıyor mu? Kafe, restoran ve lokantalar için kararlar açıklandı

MUHAKKAK GÖRMENİZ GEREKEN EN İYİ HAMBURGERCİLER

BURGER JOİNT

Google üzerinde de bu alanda en çok aratılan mekanların başında gelen Burger Joint, İstanbul'un en kalabalık ilçelerinden biri olan Beşiktaş'ta yer almaktadır. Burada yediğiniz hamburgerlerin tarifi, ünlü gurme Vedat Milor'a ait.

Adres: Ihlamurdere Caddesi - Türkali - No:94 - Beşiktaş

AKALİ

Tıpkı Burger Joint gibi en çok aratılan hamburgercilerden Akali, kapısında uzun kuyruklar oluşturacak kadar popüler bir mekandır. Buranın İstanbul'da Maçka ve Etiler dışında Ataşehir, Karaköy ve Antalya'nın Marmaris'te de şubesi bulunmaktadır.

Adres: Vişnezade - Dibekçi Sokak - No:11 - Beşiktaş

BURGER LAB

Çoğunlukla AVM'lerde yer alan Burger Lab; İstanbul'un Maslak Uniq, Akmerkez, Zorlu Center ve Torun Center dışında Karaköy'de de bulunuyor. Restaurantın menüsünde, iki marul arasına yerleştirilmiş hamburger bulunuyor.

Adres: Levazım Mahallesi - Koru Sokağı - No: 2 - Zorlu Center

PİEL ROJA BİLKENT

Menüsünde geyik etli ve ballı burgerler bulunan Pielroja Burger, Ankara'nın en popüler ilçelerinden Bilkent'te bulunan hamburgeci, Ankara'nın en dikkat çeken mekanlarındandır. 

Adres: Park Sitesi, Blok B1, Üniversiteler Mahallesi - İhsan Doğramacı Bulvarı

BİG BAKER

Toplamda 7 şubesi bulunan Big Baker'in en popüler şubesi Ankara'nın Bahçelievler şubesinedir. Burada yalnızca hamburger değil makarna ve salata satışı da yapmaktadır. Hamburgerleri için de zengin menü çeşitleri bulunmaktadır. 

Adres: Muammer Aksoy Caddesi - No: 10 - 2. Caddesi - Bahçelievler

HMBRGR

Sloganı ev yapımı hamburgerler olan HMBRGR, menüsünde sınırsız içecek seçeneği bulunuyor. Sosu ve baharatı oldukça meşhur olan mekan Ankara'da; Bahçelievler, Arcadium, Gordion ve Armada'da bulunuyor. En popüler şubelerinden biri ise Bahçelievler.

Adres: Azerbaycan Caddesi - Bahçelievler Mahallesi - 3. Cadde - No: 10/A, Bahçelievler

TON'S BURGER HOUSE

İzmir Bayraklı'da bulunan bu mekan ürünlerinde Tire Süt Kooperatifi'nin ürünlerini kullanmaktadır. Ürünlerini her gün taze malzemelerden üreten bu restaurant, Avrupa hijyen kurallarına göre çalışmaktadır. 

Adres: Mansuroğlu Mahallesi - Kurtuluş  Caddesi - Özkanlar / Bayraklı - No:9 / D 

SUPLA

Antalya'nın en popüler mekanlarından biri olan Supla, menüsünde evle yapımı sulu burger köfte bulundurmaktadır. Özel menüleri sayesinde şehrin en favori mekanıdır. 

Adres: Şirinyalı - Lara Caddesi - No: 34 / 1 - Muratpaşa

Yaz ayları için bahçe dekorasyonu önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Yaz ayları için bahçe dekorasyonu önerileri

BİR YORUM YAPIN 0