SMA hastası Hamza yardımlarınızı bekliyor! 'Hamza'ya Nefes Ol!'

SMA hastalığıyla mücadele eden Hamza, iyileşebilmek için yardımlarınızı bekliyor. Ailesi, bebeklerinin iyileşebilmesi için bağış kampanyası başlattı. Hamza'ya Nefes Ol kampanyasında toplanması gereken miktar 2.135.000 Euro. Ailesi yardım kampanyasına destek bekliyor.

SMA hastalığı için bağış kampanyası yapan birçok SMA hastası aile bulunuyor. Daha yaşına gelmeden hastalıkla mücadele etmeye başlayan Hamza'nın ailesi de bu ailelerden biri. Evlatlarının tedavisi için 2.135.000 Euro'ya ihtiyaç duyan aile, tıpkı Hamza ile aynı hastalığın tedavisi için mücadele eden arkadaşları gibi bir bağış kampanyası düzenliyorlar. Çocukların bağışına para toplayabilmek için internetten satış da yapan aile, 'Hamza'ya Nefes Ol!' kampanyasında şu ana kadar sadece 403.802 Euro bağış toplayabildi.

Tamer Levent, Yunus Günçe ve Hakan Bilgin gibi ünlü isimlerin canlı yayınlarla desteklerini duyurdukları Hamza için ailesi şu çağrıyı yapıyor.

'Artık dayanamıyoruz.. Gücümüz kalmadı.. Lütfen kendi yerinize koyun acımızı anlayın bitirelim bu kampanyayı artık lütfen..'

Ailenin bağış için paylaştıkları hesap numarası şu şekilde:

'TR30 0020 5000 0966 7265 5000 01
Şeyma Abuljoud
Kuveyt Türk Katılım Bankası
Açıklama kısmına HAMZA’YA NEFES yazınız!'

Kral Ringa balığı nedir? Japon Mitolojisinde geçen Kral Ringa balığı kaç metre boyundadır

İLİŞKİLİ HABER

Kral Ringa balığı nedir? Japon Mitolojisinde geçen Kral Ringa balığı kaç metre boyundadır

BİR YORUM YAPIN 0