SMA hastası Elif Eva desteklerinizi bekliyor!

SMA hastalığıyla mücadele eden Elif Eva, iyileşebilmek için yardımlarınızı bekliyor. Ailesi, bebeklerinin iyileşebilmesi için bağış kampanyası başlattı. Elif Eva'ya Nefes Ol kampanyasında toplanması gereken miktar 2.400.000 Dolar. Ailesi yardım kampanyasına destek bekliyor.

SMA hastalığı için bağış kampanyası yapan birçok SMA hastası aile bulunuyor. Daha yaşına gelmeden hastalıkla mücadele etmeye başlayan Elif Eva'nın ailesi de bu ailelerden biri. Evlatlarının tedavisi için 2.400.000 Dolar'a ihtiyaç duyan aile, tıpkı Elif Eva ile aynı hastalığın tedavisi için mücadele eden arkadaşları gibi bir bağış kampanyası düzenliyorlar. Çocukların bağışına para toplayabilmek için internetten satış da yapan aile, 'Elif Eva'ya Nefes Ol!' kampanyasında ünlü isimlerden de destek alıyorlar.

Aile bebeklerinin diliyle, 'Merhaba benim adım Elif Eva sma tip 1 hastasıyım gün geçtikçe kötüleşiyorum. 3 cihazla yaşama tutunuyorum, tedavi olabilmem için yurt dışındaki gen tedavisini almam lazım. Ailem benim için kampanya başlattı ama çok ağır ilerliyor.' şeklinde bir mesaj paylaştı.

Yardım kampanyası için ailenin profil hesaplarında paylaştıkları, kullanılan IBAN hesabı ve Hesap No şu şekilde:
Hesap No: 96831599
İban: TR310020500009683159900001

Görme engelli nedir, kişisel özellikleri! Görme engelli materyalleri: Braille alfabesi

İLİŞKİLİ HABER

Görme engelli nedir, kişisel özellikleri! Görme engelli materyalleri: Braille alfabesi
Türkiye'nin UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne girmiş eserleri

İLİŞKİLİ HABER

Türkiye'nin UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne girmiş eserleri

BİR YORUM YAPIN 0