İzmir'in Aşıklar Şelalesi 'hazan' renkleriyle hayran bırakıyor!

İzmir'im Nebiler Köyü'nde bulunan ve hikayesiyle de kendisine hayran bırakan İzmir'in Aşıklar Şelalesi, sonbaharı yansıtan hazan görüntüsüyle kartpostallık görüntüler sunuyor. Peki Aşıklar Şelalesi nerede? Aşıklar Şelalesi'ne nasıl gidilir. İşte Aşıklar Şelalesi hakkında merak edilenler.

İzmir'in Dikili ilçesine bağlı Nebiler Köyü'nde bulunan Aşıklar Şelalesi, şimdilerde hazan renklerini taşıyan görüntüsüyle kendisine hayran bırakıyor. Kızıl renkli ağaçları ile sonbaharı yansıtan bu yer, özellikle fotoğraf tutkunlarının büyük ilgisini çekiyor. Bergama - Ayvalık yolu güzergahında bulunan bölgeye, özellikle yaz aylarında sıkça turist geliyor. Sonbahar ve kış aylarında da kalabalık olan bu yerde, fotoğrafçılar dışında doğa yürüyüşü ve kamp yapmak isteyenler çoğunlukta oluyor. Birçok kişi de şelaleye nasıl gideceklerini sıklıkla araştırıyor. 

AŞIKLAR ŞELALESİ'NE NASIL GİDİLİR?

Aşıklar Şelale’sine gidebilmeniz için İzmir'in Dikili ilçesine vardığınızda, Dikili-Ayvalık karayolu üzerinde bulunan Nebiler tabelasından içeri doğru girin. 3-4 km. kadar ilerledikten sonra şelale tabelası karşınıza çıkacaktır. Tabelaları kaçırmamaya özen göstermelisiniz. Çünkü bazen konum uygulamaları, direkt istenilen rotaya ulaştıramamaktadır.

Uludağ kar yağışı sonrasında beyazlara büründü

İLİŞKİLİ HABER

Uludağ kar yağışı sonrasında beyazlara büründü

BİR YORUM YAPIN 0