Azizler filminin konusu nedir? Azizler filminin tanıtımı yayınladı

Gençken hayalleri ve idealleri olan Aziz'in zaman geçtikçe hiç birini gerçekleştiremeden bambaşka bir hayat yaşar. Bu da onu içinden çıkmaz bir kaosa sürükler. Zorlu yaşam mücadelesi veren Aziz'in etrafındaki insanların ise hayatındaki akışta büyük rolü vardır. Peki Azizler filminin konusu nedir? Azizler filminin tanıtımı yayınladı

Yönetmenliğini Yağmur ve Durul Taylan kardeşlerin üstlendiği Azizler filmin senaryosunu ise Berkun Oya yazdı. Avrupa Yakası dizisinde gönüllere yerleşen Burhan karakterini oynayan Engin Günaydın, filminde başrol oyuncusu Aziz'i oynuyor. Ayrıca dizi de birbirinden usta isimlerde yer alıyor. Binnur Kaya, Fatih Artman, Bergüzar Korel, Halit Ergenç İrem Sak, Öner Erkan, Gülçin Santırıcıoğlu ve Haluk Bilginer yar alıyor. Yaz aylarında başlanılan çekimler tamamlandı ve filmin ilk tanıtımı yayınlandı. Koronavirüsten filmlerin çoğu dijital platformlarda yayınlanmaya başladı. Bu yüzden Azizler'de Netflix platformunda yer alacak. Ancak tam olarak ne zaman yayınlanacağı açıklanmadı. 

azizler filminin oyuncuları

azizler filminin oyuncuları

AZİZLER FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Zorlu bir hayatı olan Aziz ve onun çevresinde geçen olayları anlatır. Günümüzde çoğu kişinin yaşadığı psikolojik bunalımları yaşayan Aziz, gençken hayalini kurduğu hiç bir hayalini gerçekleştirememiştir. Sevmediği bir işte çalışan Aziz, uzun süredir beraber olduğu kız arkadaşından ayrılma kararı alır. Ancak bunu nasıl yapacağını bilemez ve yalan atar. Bu yalan ise çiğ gibi büyür. Yalanlar Aziz'in hayatını değiştirir. 

AZİZLER FİLMİNİN İLK TANITIMI YAYINLANDI

Gönül Dağı'nın Belediye Başkanı Ege Aydan kimdir? Ege Aydan dizileri

İLİŞKİLİ HABER

Gönül Dağı'nın Belediye Başkanı Ege Aydan kimdir? Ege Aydan dizileri
En kaliteli espresso makinesi modelleri ve fiyatları

İLİŞKİLİ HABER

En kaliteli espresso makinesi modelleri ve fiyatları

BİR YORUM YAPIN 0