Gönül Dağı dizisi Keriman'ı Çiğdem Aygün kimdir? Çiğdem Aygün kaç yaşındadır?

'Gönül Dağı' dizisinde Keriman'ı oynayan oyuncu Çiğdem Aygün, dizinin dikkat çeken karakterlerinden birisi oldu. Peki dizide Keriman'ı canlandıran Çiğdem Aygül kimdir?

TRT'nin kısa zamanda tutan ve en çok beğenilerek izlenen Gönül Dağı dizisinin oyuncularında Berk Atan ve Gülsim Ali, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün gibi isimler rol alıyor. Özellikle de 9. bölümde izleyicileri kırıp geçiren Selami'nin performansı ile beraber sevdalısı Keriman yani Çiğdem Aygün merak edilir oldu. Peki Çiğdem Aygün kimdir, kaç yaşındadır?

GÖNÜL DAĞI'NIN KERİMANI ÇİĞDEM AYGÜN KİMDİR?

Aslen Şanlıurfalı ve 1987 doğumlu olan Çiğdem Aygün, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Üniversitesinde Tiyatro bölümünü okumuştur. Daha Öncelerinde Ateş Böceği dizisinde 'Sıdıka' rolünü oynayan Aygün aynı zamanda Ustura Kemal ve Roman Havası dizilerinde de yer almıştır.

Şimdilerde Gönül Dağı dizisinde 'Keriman'ı canlandıran Çiğdem Aygün, Kova burcuna sahip olup renkli bir kişiliğe sahiptir.

BİR YORUM YAPIN 0