Alev Alev dizisi nerede çekiliyor? Alev Alev Sarnıç nerede? Ağlayankaya neresi

Show TV'nin son dönemde ilgiyle izlenen dizisi Alev Alev, reytinglerdeki başarısı kadar çekildiği mekanlarla da merak konusu oluyor. İzleyiciler, Alev Alev dizisinin çekildiği yerleri ve dizide kullanılan Ağlayankaya ve Sarnıç'ın neresi olduğunu araştırıyorlar. Peki Alev Alev dizisi nerede çekiliyor? Alev Alev Sarnıç nerede? Ağlayankaya neresi? İşte yanıtı...

Başrollerinde Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz'in yer aldığı Alev Alev dizisi, yayınlandığı Perşembe akşamları seyirciyi ekran başına kilitleyen yapımlardan olmayı başardı. Dizi, 3 kadının verdiği ve ortak bir paydada buluştukları yeniden hayata tutunma mücadelelerini ekrana getiriyor. Hikayesi kadar çekimlerde kullanılan mekanlarıyla da dikkat çeken dizi için özellikle hangi semtte çekildiği ve Ağlayankaya ile yangının gerçekleştiği Sarnıç'ın nerede olduğu konusunda sıklıkla araştırma yapılıyor. Sizler için bu soruların yanıtlarını derledik. 

ALEV ALEV DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR? ALEV ALEV SARNIÇ NEREDE?

Büyükçekmece’de bulunan Alkent 2000 Mahallesi'nde dizinin tüm ev sahneleri çekiliyor. Dizinin meşhur yangın sahnesi ise Beykoz'da bulunan bir ayakkabı fabrikasında çekildi. Kurulan plato, yangın sahnesi için yakıldı. Bu plato dizide, Sarnıç adıyla yer aldı.

ALEV ALEV DİZİSİ AĞLAYANKAYA NEREDE?

Dizide kullanılan mekanlar arasında en çok aratılan ise Ağlayankaya Plajı oldu. Tanıtım çekimlerinin de yapıldığı bu plaj, İstanbul'un Şile ilçesinde yer alıyor ve oldukça meşhur bir plaj olarak dikkati çekiyor.

Hamur işlerinde neden sirke kullanılır? Kurabiyelerde hangi sirke kullanılır

İLİŞKİLİ HABER

Hamur işlerinde neden sirke kullanılır? Kurabiyelerde hangi sirke kullanılır
Evleri 100 TL'den az bütçeyle yenilemenin yolları

İLİŞKİLİ HABER

Evleri 100 TL'den az bütçeyle yenilemenin yolları

BİR YORUM YAPIN 0