Evleri 100 TL'den az bütçeyle yenilemenin yolları

Evlerde dekorasyon konusunda yenilik yapmak isterken, bütçenizi aşma korkusu duyuyor olabilirsiniz. Ancak sadece 100 TL'lik bir bütçeyle sanki yeni bir mobilya satın almış ya da parkelerinizde, fayanslarınızda değişikliğe gitmişsiniz hissi oluşturabilirsiniz. Peki bunu nasıl sağlayabilirsiniz? İşte evinizi minimum 100 TL'lik bütçeyle yenilemenin yolları.

Bir evin dekorasyonunu yenilerken, maddiyat açısından sizleri zorlayacak alışveriş yapmak zorunda değilsiniz. Sadece minimum 100 TL'lik bir bütçeyle evinize yepyeni bir görünüm, dizayn kazandırabilirsiniz. Bunun için küçük aksesuar değişimlerine yönelebilir ya da mobilyalar, parkeler üzerinde renk vb. değişimlere gidebilirsiniz. Peki ev dekorasyonunda uygun fiyatlı değişim nasıl yapılır? Evlerdeki değişimi yapmak için değerlendirebileceğiniz aksesuar parçaları nelerdir? Sizler için detaylıca derledik. İşte evlerinize yenlik katacak, 100 TL bütçeyle uygulayabileceğiniz dekorasyon fikirleri!

# 1 DERZ KALEMİ KULLANIN

Fayanslar bir evin şık görünüm kazanması için etkilidir. Derzlerinin kirlenmesi de hoş bir görüntü oluşturmaz. Bunu önlemek için derz kalemleri ve/veya parkeler için de değerlendirebileceğiniz bakım-temizlik ürünlerini kullanabilirsiniz. 

# 2 AYDINLATMALAR

Aydınlatmaların da evler için etkisi büyüktür. Fiyatı 100 TL ve altında aydınlatmaları evlerinizin her yerinde dekorasyon amacıyla kullanabilirsiniz. Örneğin, sarkıt aydınlatmalar ile şık bir genç kız ya da dinlenme odası dizayn edebilirsiniz. 

# 3 MOBİLYA BOYAMA

Evlere yenilik katan bir başka detay ise mutfak ve banyo dolapları ile gardroplardır. Yeni bir mobilya almak yerine çok ucuza mal edeceğiniz bir boya ya da vernik işlemiyle dolaplarınıza yeni görüntüsü kazandırabilirsiniz.

# 4 TABLOLAR - DUVAR RESİMLERİ

Duvarlar da dekorasyon için etkili ve önemlidir. Tablolar, çerçeveye yerleştirilmiş resimler, afişler ile şık ve kendine has bir görünüm kazandırabilirsiniz. Odaya farklı bir yaklaşım kazandırmış olursunuz. Tablolardaki renklerin canlı tonlar olmasına ayrıca önem verin.

# 5 ÇİÇEK KULLANIMI

Çiçekler bulundukları odaya hem ferahlık hem de doğallık katar. Salonlarınızda, mutfak pencerelerinizde çiçek kullanarak evinize doğal bir zenginlik kazandırabilirsiniz. Çiçeklerinizi, minik veya geometrik şekilli saksılara yerleştirebilirsiniz.

Hamur işlerinde neden sirke kullanılır? Kurabiyelerde hangi sirke kullanılır

İLİŞKİLİ HABER

Hamur işlerinde neden sirke kullanılır? Kurabiyelerde hangi sirke kullanılır
Enerji tasarrufu nedir ve nasıl yapılır? Enerji tasarrufunun faydaları...

İLİŞKİLİ HABER

Enerji tasarrufu nedir ve nasıl yapılır? Enerji tasarrufunun faydaları...
Alev Alev dizisi nerede çekiliyor? Alev Alev Sarnıç nerede? Ağlayankaya neresi

İLİŞKİLİ HABER

Alev Alev dizisi nerede çekiliyor? Alev Alev Sarnıç nerede? Ağlayankaya neresi

BİR YORUM YAPIN 0