Boş zamanlarda yapılabilecek en iyi aktiviteler

Karantina döneminde insanların değerlendirebilecekleri oldukça fazla boş vakitleri oluyor. Bu dönemde kendinizi geliştirip zamanınızı olumlu yönde değerlendirebilirsiniz. Peki boş zamanlarınızda yapabileceğiniz en iyi aktiviteler nelerdir? Sizler için derledik.

Sosyal izolasyon döneminde ev işleri ve günlük işler dışında kalan süreyi iyi değerlendirmeniz önemlidir. Bu süre zarfından yapacağınız iyi - kötü her aktivite, kendinizi geliştirmeniz konusunda da fayda sağlar. Televizyon izlemek yerine zamanınızı değerlendirebileceğiniz pek çok uygulama bulunuyor. Değerlendirebileceğiniz aktiviteleri tek tek listeledik. İnternet üzerinden de yapabileceğiniz bu uygulamalar sayesinde, kendinize yatırım yapmış olursunuz:

BOŞ ZAMANLARDA YAPILABİLECEK EN İYİ AKTİVİTELER

YABANCI DİL ÖĞRENİN

İnternet üzerinde ücretsiz, dil gelişimini sağlayan siteler bulunuyor. Bu sitelerde bulunan uygulamalara günde sadece düzenli olarak 1 saat ayırıp yabancı dilinizi geliştirebilir ve pandemi sonunda bir dil sahibi olabilirsiniz. Bu şekilde yabancı dilini geliştiren kişi sayısı oldukça fazla.

EGZERSİZ YAPIN

Çoğu kişi pandemide aldığı kilo ve oluşan göbekten oldukça şikayetçi. Spor salonlarına gitmeden evde yapacağınız aktiviteler ile kalın kaslarınızı çalıştırıp karın bölgesinde oluşan yağları eriterek göbeğinizi eritebilirsiniz. İnternette birçok egzersiz videosu bulunuyor.

YENİ TARİFLER ÖĞRENİN

Mutfakta geçen vakitte hep bildiğiniz yemekler yapmak yerine, farklı tarifler yapıp menü çeşitliliğinizi geliştirebilir ve sofralarınıza farklı lezzetler kazandırabilirsiniz. Bunun için, ekranda yer alan yemek yarışma programlarından da faydalanabilirsiniz.

KİTAP OKUYUN 

Yoğun geçen hayat karmaşasında kitap okumayı ihmal etmiş olabilirsiniz. Kütüphanenizde de okunmayı bekleyen pek çok kitap olabilir. Artık o kitapların raftan inme vaktidir.

TİYATRO OYUNU SEYREDİN

Özellikle pandemi döneminde YouTube üzerinden birçok tiyatro salonu, oyunlarının tam halini yayımlamaya başladılar. Eğer film izlemek istiyorsanız, ailecek oturup bu oyunlardan birini seyredebilirsiniz.

EL İŞİ YAPIN

Son dönemde örgülere ilgi ve talep arttı. Siz de hem kendiniz hem de sevdikleriniz için el işi yapabilirsiniz. Sadece kıyafet değil, evleriniz için dekoratif aksesuarlar da örebilirsiniz.

65 yaş ve üstü sokağa çıkma yasağı var mı? Sokağa çıkma izni kaçta başlıyor, kaçta bitiyor?

İLİŞKİLİ HABER

65 yaş ve üstü sokağa çıkma yasağı var mı? Sokağa çıkma izni kaçta başlıyor, kaçta bitiyor?
En güzel kırmızı kazak modelleri 2021! Kırmızı kazak nasıl kombinlenir?

İLİŞKİLİ HABER

En güzel kırmızı kazak modelleri 2021! Kırmızı kazak nasıl kombinlenir?

BİR YORUM YAPIN 5

feyza 1 yıl önce

ccok ugrastırmayan guzel aktıvıtelr sunabılırmısınız yada playstoreden uygulamanız varmı

Toplam 1 beğeni

Ayşenur 1 yıl önce

Ben bunları biliyorum ama daha fazlasını istiyorum

Toplam 4 beğeni

Şevval Suden torun 2 yıl önce

Güzel bence

Toplam 1 beğeni

ALEYNA 2 yıl önce

Daha eglenenceli seyler bulabilirsiniz bence

Toplam 7 beğeni

Can 2 yıl önce

Iyi düşünülmüş bravo Bu arada site çok hoş Gözüküyor.Teşekürler