Acun Ilıcalı'nın bindiği motorun markası nedir, fiyatı ne kadardır?

Her sezon izlenme rekorları kıran Survivor 2021 yarışmasına Acun Ilıcalı'nın adaya geliş şekli damga vurdu. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Survivor'ın ilk bölümüne farklı bir giriş yapan Acun Ilıcalı'nın bindiği motor ve yunus balığı şeklinde deniz aracı nefes kesti. Herkes tarafından Ilıcalı'nın bindiği motorun markası ve fiyatı araştırılmaya başladı. İşte Acun Ilıcalı'nın kullandığı motorun fiyatı ve markası...

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Survivor 2021 dün itibariyle başladı. Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı'nın geçen sezonda olduğu gibi bu sezonda Survivor 2021 adasına gelişi dikkat çekti. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Survivor'ın ilk bölümüne farklı bir giriş yapan Acun Ilıcalı'nın bindiği motor ve yunus balığı şeklinde deniz aracıyla hız yaptığı anlar nefes kesti.

Acun Ilıcalının bindiği yunus deniz aracı

Acun Ilıcalının bindiği yunus deniz aracı

Bir rutin haline gelen bu durum yine sosyal medyanın medyanın gündemine damga vurdu. Milyonların izlediği yarışmada Acun Ilıcalı'nın, Survivor'da kullandığı deniz aracı ve motorunu hakkında merak edilenleri araştırdık.

ACUN ILICALI'NIN SURVİVOR'DA KULLANDIĞI YUNUS DENİZ ARACININ ADI, MODELİ NEDİR?

Acun Ilıcalı'nın Survivor'da yarışmacıların yayına giderken bindiği, kişisel denizaltı aracı olarak da bilinen aracın adı Seabreacher olarak geçiyor. Görüntüsü itibariyle köpek balığı ve yunusu andıran bu araç, 5 metreden fazla uzunluğa ve 1 metre genişliğe sahip şekillleri bulunuyor.

Seabreacher araçlar su altında ve su üzerinde ilerleyebilme teknolojisine sahiptir. Herkesi ekrana kilitleyen bu araçlar kullanan kişilere büyük keyif yaşatıyor. Survivor ilk bölümünde Acun Ilıcalı tarafından kullanılarak bu seneki survivora damga vurdu.

ACUN ILICALI'NIN SURVİVOR'DA KULLANDIĞI MOTORUN ADI VE MODELİ NEDİR?

Ilıcalı'nın Survivor 2021'in ilk bölümünde Seabreacher aracına binmek için ilk kullandığı kullandığı motorun markası TT motordur.

Ülkemizde ilk üretilen motorsiklet markası olarak bilinir.

Acun Ilıcalı

Acun Ilıcalı

Geçtiğimiz sezonda adaya oldukça gösterişli gelen Acun Ilıcalı Survivor 2020'in ilk bölümünde adaya 3 farklı araçla gelmişti.

Ilıcalı ilk olarak spor arabayla belli bir noktaya ulaşan Ilıcalı daha sonra off-road aracına bindi.

Acun Ilıcalı

Acun Ilıcalı

Sonbahar-kış sezonunun en iddialı modeli peluş kabanlar

İLİŞKİLİ HABER

Sonbahar-kış sezonunun en iddialı modeli peluş kabanlar
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0