Seni Çok Bekledim dizisi nerede çekiliyor? Seni Çok Bekledim dizisi çekim yerleri

Başrollerinde Özcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu'nun yer aldığı Seni Çok Bekledim dizisi yayın hayatına başladı. Dizi, çekim için kullandığı mekanlarla kendisine hayran bıraktı. İlk bölümü izleyenler, dizinin çekildiği yerleri araştırmaya başladılar. Peki Seni Çok Bekledim dizisi nerede çekiliyor ve çekim yerleri nereler? Soruların yanıtı, haberimizde.

Star TV'de yeni bir dizi yayın hayatına başladı. Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz'in yeni projesi olan ve genç oyuncu İrem Helvacıoğlu ile başrolünü paylaştığı Seni Çok Bekledim, ilk bölümüyle ekrana geldi. Hem Türkiye'de hem de Katar'da çekimleri yapılan dizi, hikayeyi yansıtmak için tercih ettiği mekanlarla sosyal medyanın gündemine yerleşti. Tanıtımlarında masal gibi bir hikaye hissi veren dizide tercih edilen mekan ve yerler de, bunu destekler nitelikte oldu. 

SENİ ÇOK BEKLEDİM DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Seni Çok Bekledim dizisinin Türkiye'deki ilk çekimleri, Erzincan’ın Kemariye ilçesinde yapıldı. Toplamda 10 gün süren çekimler sonrasında İstanbul'da da bir süre çekim yapıldı.

Yurt dışı sahnelerinin bir kısmı Katar’ın başkenti Doha’da yapıldı. Doha çekimlerinde kullanılan mekanlar sırasıyla şöyle:

- Ulusal Katar Müzesi

- İslam Eserleri Müzesi

- Kapalı Çarşı

- Şazeli Pearl Area

- Souq Waqif

- Marsa Katara ve çöller.

En kolay patates baskı yapılışı! Şekilli patates baskı nasıl yapılır? Okul öncesi patates baskı

İLİŞKİLİ HABER

En kolay patates baskı yapılışı! Şekilli patates baskı nasıl yapılır? Okul öncesi patates baskı
Smokey makyaj nedir ve nasıl yapılır? Smokey makyajın 4 püf noktası

İLİŞKİLİ HABER

Smokey makyaj nedir ve nasıl yapılır? Smokey makyajın 4 püf noktası

BİR YORUM YAPIN 1

Şevket 3 yıl önce

Son bölüm Üsküdar selimiyede çekilmiş polisten kaçtığı sahne