Spiker Meltem Acet, kocası olduğunu iddia eden kişiden şikayetçi oldu

Spiker Meltem Acet, işyerini ve çekim için gittiği tüm mekanları arayıp “Ben Meltem’in kocasıyım, çocuğunun babasıyım, aramızın düzelmesine yardımcı olun” diyerek rahatsız ettiği iddiasıyla Ali Altuncevahir’den şikâyetçi oldu.

Emniyet’te verdiği ifadesinde Ali Altuncevahir’i tanımadığını belirten Meltem Acet, “Şüpheli, ‘Sevgilim öptüm’ cinsinden e-mailler atmaya devam ediyor. En son, ‘Seni ve kızımızı seviyorum, öpüldünüz’ diye mail attı.

Bu tarz mesajlara her gün maruz kalıyorum. Bu şahıs her gün benim yakınlarımı arayıp rahatsız ediyor. Ali Altuncevahir’in ruhsal problemleri olduğunu ve bana zarar verebileceğini düşünüyorum” dedi.

Fahriye Evcen imzayı attı! Ünlü oyuncu ekranlara geri dönüyorİLİŞKİLİ HABERFahriye Evcen imzayı attı! Ünlü oyuncu ekranlara geri dönüyor

3 AY UZAKLAŞTIRMA

Mahkeme, Ali Altuncevahir’in 3 ay süreyle mağdur Meltem Acet’e yönelik olarak şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama ve küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına ve bulunduğu konuta yaklaşmamasına karar verdi. Mahkeme ayrıca Altuncevahir’in, Meltem Acet’in çocuğuna da yaklaşmamasına hükmetti.

Bircan Bali'yi şikayet etti! Hadise’ye mahkemeden ret kararı!

İLİŞKİLİ HABER

Bircan Bali'yi şikayet etti! Hadise’ye mahkemeden ret kararı!
Oyuncu Şükran Ovalı değişimi ile ağızları açık bıraktı!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Şükran Ovalı değişimi ile ağızları açık bıraktı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 6

Ali aksoy 3 yıl önce

Böylesine akilli,güzel kadina rastlaman,senin gibi adama bir şans meselesi imiş meger!

Toplam 1 beğeni

gerçek 3 yıl önce

şans derken ne demek istiyorsun sen arkadaşım

Toplam 0 Beğeni

fatih 3 yıl önce

Bu karar kötü eşlere alınan karar olabilir. Tanımıyorum diyor. Bunun cezası yokmudur ey hakimler !!!

Toplam 1 beğeni

gerçek 3 yıl önce

var

Toplam 0 Beğeni

dogrucu 3 yıl önce

cezasi uzaklastirmaymis... peki tekrar yaparsa cezasi ne olacak?

Toplam 0 Beğeni

gurhan 3 yıl önce

Yemişim böyle mahkemeyi de böyle kararı da. Adalet sistemimiz süper çalışıyor. Bu adam bu kadına ya da ailesine zarar verse yarın, bu kararı veren hakim rahat rahat uyuyacak yani...

Toplam 6 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun