Zuhal Topal'la Sofrada evi nerede? Zuhal Topal'la Sofrada nerede çekiliyor

Hafta içi her gün yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada yarışma programı koronavirüs önlemleri kapsamında çekimlerini lüks bir villada gerçekleştiriyor. Programın sıkı hayranları da evin nerede olduğunu araştırıyorlar? Peki Zuhal Topal'la Sofrada evi nerede? İşte yanıtı.

Ünlü tiyatrocu Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana gelen Zuhal Topal'la Sofrada yarışma programı 3 sezondur devam ediyor ancak Pandemi sürecinden bu yana yarışma bir villada çekiliyor. Daha önceleri yarışmacıların kendi evlerinde çekilen programın artık sabit mekanı haline gelen bu villa, seyircilerin de ilgilisini çekiyor. Birçok izleyici salonu ve modern döşenmiş geniş mutfağıyla dikkat çeken bu villanın nerede olduğunu araştırıyor. 

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA EVİ NEREDE?

Artan Koronavirüs vakaları sonrasında program ekibi, daha steril bir ortamda çekimlerin yapılabilmesi amacıyla lüks bir villa kiraladılar. Önlemlerin gevşetilmemesi amacıyla açık adresinin gizli tutulduğu lüks villa Beykoz'da bulunuyor. 

Yazın da çekim yapılan evde bu dönemde bahçesi de kullanıldı. Öte yandan programın izleyicileri, evin kime ait olduğunu da araştırıyor. Ancak evin asıl sahibinin kim olduğu da program ekibi tarafından açıklanmıyor.

Evin açık adresinin paylaşılmamasına sebep olarak; Topal'ın hayranlarının pandemi sürecinde villaya ziyarete gelebilme ihtimali gösteriliyor. Öte yandan çekim için kullanılan villanın, Topal'ın kendi eviyle aynı semtte olduğu belirtiliyor.

Ponponlu bebek patiği nasıl yapılır? Derya Baykal ponponlu örgü patik yapımı

İLİŞKİLİ HABER

Ponponlu bebek patiği nasıl yapılır? Derya Baykal ponponlu örgü patik yapımı
Ayna temizliği nasıl yapılır? Aynadaki su lekesi nasıl çıkar Aynayı parlatmanın  püf noktası

İLİŞKİLİ HABER

Ayna temizliği nasıl yapılır? Aynadaki su lekesi nasıl çıkar Aynayı parlatmanın püf noktası
BİM'de satılan Dijitsu Smart TV nasıl, alınır mı? Dijitsu Smart TV özellikleri

İLİŞKİLİ HABER

BİM'de satılan Dijitsu Smart TV nasıl, alınır mı? Dijitsu Smart TV özellikleri

BİR YORUM YAPIN 1

Bir dost 3 yıl önce

Bu ev kimin