Camdaki Kız'da Feride Nalan ve Hayri'yi gördü! Camdaki Kız 38. yeni bölüm fragmanı

Camdaki Kız'ın 37. son bölümüyle ekranlara geldi. Feride, aralarındaki yakınlıktan rahatsız olduğu Hayri ve kızı Nalan'ın peşine düştü. Bisiklet binmeye hazırlanan ikili, karşılarında Feride'yi görünce donup kaldı.

Kanal D ekranlarının çok sevilen dizisi 'Camdaki Kız', bu hafta 37’inci bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisi 37. yeni bölümüyle 31 Mart Perşembe akşamı Kanal D'de seyirci karşısına çıktı.

camdaki kız hayri

camdaki kız hayri

Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Hande Ataizi, Nur Sürer, Enis Arıkan, Tamer Levent, Cihangir Ceyhan, Yüsra Geyik ve Devrim Yakutoğlu'nun başrollerde oynadığı Camdaki Kız'ın yeni bölümünde Nalan, Sedat'tan uzaklaştıkça Hayri'yi kendisine daha yakın bulmaya başladı.

camdaki kız nalan

camdaki kız nalan

Mantığı aksini söylese de kalbini dinleyerek tekrar Hayri ile görüşen Nalan, Feride’ye yakalanır. Nalan ve Hayri arasında yaşanabileceklerden korkan Feride ise, bunu engellemek adına Koroğlu Konağı’na taşınmaya karar verir.

Pervin’le görüşmeye giden Cavit, Rafet ile Pervin'in bir geçmişleri olduğundan şüphelenir.

CAMDAKİ KIZ'DA NELER OLACAK?

 

Nalan'la Hayri'nin evden birlikte uzaklaştığını gören Feride, peşlerine düştü. Babasını kaybettiği parkta Hayri ile bisiklete binmeye hazırlanan Nalan, annesinin kendisine seslenmesiyle büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Cana ne demek ve CanaİLİŞKİLİ HABERCana ne demek ve Cana'nın anlamı nedir? Cana isminin anlamı ve Kuranda geçer mi?

DİJİTAL ALBÜM ÇIKARDI!

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız dizisinin soundtrack albümü Fırat Yükselir imzasıyla dijital platformlarda yerini aldı. Daha önce pek çok film ve dizi projesinin müziklerini yapan ve Camdaki Kız’ın müzikleriyle de beğeni toplayan Yükselir; projenin masalsı anlatımını destekleyen masalsı müzikleriyle de adından söz ettiriyor. Dizideki karakterlerin birbirleriyle olan ilişkilerini analiz ederek, her karakterin hikayesine uygun müzikler yaptığını ifade eden müzisyen; 50 parçanın yer aldığı ve canlı orkestra kullanılarak hazırlanan soundtrack albümünde yurt dışından ve Türkiye’den pek çok farklı solistle çalıştığını ifade etti.

CAMDAKİ KIZ 8. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı izleyici karşısına çıktı. Sevilen ve ilgi gören dizi Camdaki Kız'ın 3 Haziran tarihli 8. yeni bölüm fragmanında dikkat çeken gelişmeler yaşandı. Nalan'ın hastalanması sonucu gözler Feride'ye çevrilirken, Koroğlu ailesinin vereceği tepki merak konusu oldu. Muzo'nun Nalan'ın odasında bulduğu "Günahlarımdan tövbe ettim" yazısını yazması ise çarpıcı gelişmelerden oldu.

Camdaki kız dizisi oyuncu kıyafetleri elbiseleri marka ve fiyatları! İLİŞKİLİ HABERCamdaki kız dizisi oyuncu kıyafetleri elbiseleri marka ve fiyatları!

ZİRVEYE YERLEŞTİ!

Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği yeni ve iddialı dizisi ‘Camdaki Kız’ ikinci bölümü ile perşembe reytinglerinde AB ve ABC1 kategorisinde günün en çok izlenen yapımı oldu.  Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı ‘Camdaki Kız’ sosyal medyanın da gündemine oturdu.

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız, başarılı oyuncu kadrosuyla da göz dolduruyor. Nalan karakterini Burcu Biricik’in canlandırdığı Camdaki Kız’da; Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç,  Şerif Erol, Tamer Levent, Tuğrul Tülek yer alıyor. Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu’nun kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini ise Nadim Güç üstleniyor.

Kanal D’nin, yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği yeni ve iddialı dizisi ‘Camdaki Kız’ın ekibi ön hazırlıkların ardından sete çıktı.

CAMDAKİ KIZ KONUSU NEDİR?

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur. Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

Camdaki Kız, belki de bugüne kadar kendimize hiç sormadığımız bu soruları sordurarak izleyenleri bir iç hesaplaşmayla baş başa bırakacak.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 4

İsimsiz 2 yıl önce

Uyuza faydali sanirim kullandım iyi geliyor kasintim fazla kalamdi cok şükür

Esra 2 yıl önce

Dünkü 16. Bölümde Rafet beyle Gülcihan hanım 35. Yıl danslarını neden Amerikan milli marşına yaptılar? Benim tuhafıma gitti.Kimse dikkat etmedi mi?

Toplam 1 beğeni

Isaxanmiran 2 yıl önce

Evet kabul ediyorum

Bazıları gercek 2 yıl önce

Güzel

Toplam 1 beğeni