Hayati İnanç: “Ev hanımlarının yaptığı iş mesaisiz ömür boyu bir iştir”

Oynadıkları filmlerle, tiyatro oyunlarıyla, söyledikleri şarkılarla toplumun sevgisini ve saygısını kazanmış ünlü sanatçıların hayatının anlatıldığı Dünden Bugüne yeni bölümüyle ekrandaki yerini alıyor. Ülke TV'de yayınlanan Dünden Bugüne’ye programına Yazar Hayati İnanç konuk oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yaptıkları işlerle hayata renk katmış usta isimler sanat yaşamının dününü ve bugününü Dünden Bugüne’de izleyicilerle paylaşıyor. Eda Özdemir’in bu bölümdeki konuğu kendisine has anlatımları ve verdiği bilgilerle özellikle sosyal medyada büyük ilgi gören Hayati İnanç oldu.

Ezbere bildiği 7000 beyt ile divan edebiyatının yaşayan abidelerinden olan Hayati İnanç kendi dününü ve bugününü Dünden Bugüne’de anlattı. Hayati İnanç: “Ev Hanımlarının Yaptığı İş Mesaisiz Ömür Boyu Bir İştir” ifadelerini kullandı. 

 İnanç ayrıca programda aile olmanın önemine de değindi. İnanç; "Bizim nesilde, yatılı okulda okumak neredeyse başarılı olmanın garantisiydi, çünkü yatılı okullarda düzenli bir hayat olur ve çabuk pişersiniz" dedi

Bursa'da zorlu eğitimlerden geçen kadın itfaiyeciler olaylara karşı teyakkuzda bekliyor

İLİŞKİLİ HABER

Bursa'da zorlu eğitimlerden geçen kadın itfaiyeciler olaylara karşı teyakkuzda bekliyor
Evlenecek çiftlerin yeni tercihi gündüz kokteyli!

İLİŞKİLİ HABER

Evlenecek çiftlerin yeni tercihi gündüz kokteyli!
Oyuncu Pelin Akil ve ikizlerinin komik anları!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Pelin Akil ve ikizlerinin komik anları!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0