İstanbul'un en iyi kahvaltı mekanları

Baharın gelişiyle birlikte aileler hafta sonlarını değerlendirecek yeni mekan arayışlarına giriyor. Bunların başında da kahvaltı mekanları geliyor. Cumartesi sabahlarını lezzetli atıştırmalıkların sunulduğu, şık ve keyifli mekanlarda kahvaltı yaparak geçirmek isteyenler, İstanbul'un kahvaltı mekanlarını araştırmaya başladılar. Sizler için ulaşımı oldukça kolay İstanbul'un en iyi kahvaltı mekanlarını derledik.

İstanbul, ailecek yapılacak etkinlikler için birden fazla alternatifin bulunduğu bir şehir olmasıyla da meşhurdur. Havaların güzelleşmesiyle birlikte aileler, hem temiz havanın tadını çıkaracakları hem de görsel şölen yaşayacakları mekanlara gitmeyi tercih ediyorlar. Çoğunluğu Avrupa Yakası'nda olmak üzere, İstanbul'da pek çok kahvaltı mekanı bulunuyor. Bu mekanlar içerisinde en çok tercih edilen yerleri, tercih edilme sebepleri ve adresleriyle beraber sizler için derledik. 

İstanbulİLİŞKİLİ HABERİstanbul'da doğasıyla kendine hayran bırakan yerler

  • Kahvaltıcı mekanlarında fiyatlar ortalama olarak en düşük 45, en yüksek 60 TL oluyor.
     
  • Günümüz kahvaltıcılarının menülerinde kullanılan ürünler çoğunlukla organik olmaktadır.
     

İSTANBUL'UN EN İYİ KAHVALTI MEKANLARI

# 1 BEŞİKTAŞ KAHVALTICILAR SOKAĞI

Beşiktaş Kahvaltıcılar Sokağı nerede?

Beşiktaş Kahvaltıcılar Sokağı nerede?

Tamamen kahvaltıcı mekanlarının bulunduğu bu sokaktaki her mekan, bahar ve yaz aylarında oldukça kalabalık oluyor ve neredeyse oturacak sandalye bulmak imkansız hale geliyor.

Adres: Sinanpaşa Mahallesi / Beşiktaş

# 2 HİDDEN HOUSE BEBEK

Hidden House Bebek nerede?

Hidden House Bebek nerede?

Beşiktaş Bebek'te bulunan bu yer, klasik bir algının yerleştiği Bebek kahvaltıcılarından farklı olarak, Anadolu lezzetlerini sunduğu küçük bahçesinde hizmet veriyor. Aynı zamanda coffee olarak da işletilmektedir.

Adres: Küçükbebek Caddesi / Yeniyol Çk. / Beşiktaş

# 3 A BİT OF EGGO 

A Bit Of Eggo nerede?

A Bit Of Eggo nerede?

Birbirinden farklı çeşitte yumurtayı menü listesinde bulunduran mekan, organik ürünleriyle meşhur. Kendine has sunumlarıyla da hayran bırakan bu mekan, kahvaltı denilince akla gelen yerlerden biri olan Arnavutköy'de bulunuyor.

Adres: Abdülhak Molla Sokak / Arnavutköy / Beşiktaş

# 4 PRİVATO 

Privato nerede?

Privato nerede?

Nostaljik, vintage havasıyla kendisine çeken Privato, girenlere sanki anneanne ve/veya babaanne evine kahvaltıya gelinmiş hissini uyandırıyor. Organik ve şekersiz ürünleri sevenlerin tercih edebileceği Privato, İstanbul'un en çok tercih edilen kahvaltıcıları arasında yer alıyor.

Adres: Şahkulu / Tımarcı Sokak / Beyoğlu

# 5  BREKKİE

Brekkie nerede?

Brekkie nerede?

Anadolu Yakası'nın kalbi Moda'da bulunan bu mekanın Kruvasan ile yapılmış meşhur lezzetleri bulunuyor. Burası kahvaltı menüsü kadar tatlılarıyla da oldukça meşhur bir yer olarak dikkat çekiyor.

Adres: Osmanağa / Yoğurtçu Parkı Caddesi / Kadıköy

2021 ilkbahar dekorasyon renkleri neler? Sezonun trend dekorasyon renkleri açıklandı

İLİŞKİLİ HABER

2021 ilkbahar dekorasyon renkleri neler? Sezonun trend dekorasyon renkleri açıklandı

BİR YORUM YAPIN 0