Almanya’dan kritik Kovid-19 açıklaması: ‘Günlük vaka sayısı 100 bini bulabilir’

Birçok ülkede olduğu gibi Almanya’da da koronavirüs salgınında vaka ve can kayıplarındaki artış sürüyor. Robert Koch Enstitüsü Başkanı Lothar H. Wieler, basın mensuplarına yaptığı açıklamada salgında virüsün yayılmasının engellenmesi gerektiğini vurgulayarak, “Günlük vaka sayısı 100 bini bulabilir” ifadelerini kullandı.

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını tüm hızıyla sürüyor. Bir çok ülkede olduğu gibi Almanya’da koronavirüs salgınında vaka ve can kayıplarındaki artış sürüyor. Almanya Başbakanı Angela Merkel’in sözcüsü Steffen Seibert, Almanya’nın, Avrupa İlaç Ajansı (EMA) tarafından onaylanması durumunda Rusya tarafından üretilen Sputnik V aşısını kullanmaya açık olduğunu ifade etti.

Seibert, “EMA onayı, aşıyı Avrupa’daki aşılama kampanyalarında kullanma fırsatı sağlayacak ve bu durumda Almanya için de dikkate alınmaya değer olacaktır” dedi. Almanya Sağlık Bakanlığı, ülkede 188 bin 414 aktif vaka bulunduğunu ve bunlardan 3 bin 209’unun durumunun ciddi olduğunu açıkladı.

Şarkıcı DoğuşİLİŞKİLİ HABERŞarkıcı Doğuş'un ikizleri Arda ve Arın kocaman oldu!

İstanbul Şişli'de eğlence mekanına koronavirüs baskını

İLİŞKİLİ HABER

İstanbul Şişli'de eğlence mekanına koronavirüs baskını
Oyuncu Nur Fettahoğlu 8 yıllık eşinden 2. kez boşandı

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Nur Fettahoğlu 8 yıllık eşinden 2. kez boşandı
Ses dalgaları ile zayıflama vaadiyle umut tacirliği yapıyorlar

İLİŞKİLİ HABER

Ses dalgaları ile zayıflama vaadiyle umut tacirliği yapıyorlar
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0