Şimal Civan hakkındaki tüm gerçekleri öğrenir! Kazara Aşk 9. bölüm 1. fragmanı

Bütün ev ahalisi Şimal'i hamile zanneder. Civan'ın bu yalanıyla beraber Şimal, tüm gerçeklerin peşine düşer. Ancak aklında bazı sorular vardır. Öte yandan Nazlı'nın babasının yurtdışından gelmesi işleri daha karışık hale getirir. Kazara Aşk 9. bölüm 1. fragmanı

Nazlı'nın babası aniden hastalanır. Şimal, bu adamın kim olduğunu merak ederken, Civan'ın ortaya attığı hamilelik yalanı işleri çıkılmaz hale getirir. Şimal, Civan hakkındaki yalanları öğrenir. Kendisiyle evli kalmasının nedeninin şirket olduğunu düşünen Şimal, Civan'a oyun hazırlar. Civan'ı kendine aşık etmeye çalışan Şimal, yeni entrikalara neden oldur. 

KAZARA AŞK 9. BÖLÜM 1. FRAGMANI

Kazara AşkİLİŞKİLİ HABERKazara Aşk'ta Şimal'in giydiği kıyafetler ve fiyatları

KAZARA AŞK DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

İki gencin kaza sonucu tanıştıktan sonra hayatları birden değişir. İşin içine ailelerde karışınca hem aşk hem de komedi karışır. Aile komedisi baskın olan dizinin çekimlerine ise başlanıldığı ortaya çıktı.  

kazara aşk oyuncuları

kazara aşk oyuncuları

KAZARA AŞK DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Uğur Çavuşoğlu, Servet Pandur, Selin Işık, Sadi Celil Cengiz, Aycan Koptur, Burak Tamdoğan, Deniz Altan, Burakhan Yılmaz, Ali Haydar Çataltepe, Öykü Candanadam, Çağdaş Tekin, Nermin Aslan, Nalan Örgüt ve Billur Pınar Yılmaz yer alıyor. 

Sinan ve Kıvılcım evlenecek mi? Dünya Hali 4. bölüm 1. fragmanı

İLİŞKİLİ HABER

Sinan ve Kıvılcım evlenecek mi? Dünya Hali 4. bölüm 1. fragmanı

BİR YORUM YAPIN 5

Shahla 2 yıl önce

Myhteşem

Yasemin 2 yıl önce

Hep aynı senaryo boş boş boş

MERT 2 yıl önce

Kömür a link led

MERT 2 yıl önce

4G fight

Eymen 2 yıl önce

Ey

Toplam 2 beğeni