Gözlükçüler açık mı? Nöbetçi gözlükçüler saat kaça kadar açık? Kapanmada gözlükçüler açık mı

Tam kapanma sürecinde gözlükçülerin açık olup olmadığı yanıtı en çok merak edilen sorular arasında yer alıyor. Peki sokağa çıkma yasağında gözlükçülere nasıl gidilir? Tam kapanmada gözlükçüler açık mı? Detaylar haberimizde.

29 Nisan'da başlayan tam kapanma süreci 17 Mayıs tarihine kadar devam edecek. Bu dönemde bazı işletmeler de kısıtlamadan belirli kurallar çerçevesinde muaf tutuluyor. Vatandaşlar da işlerini görmek için gidecekleri bu yerlerin açık olup olmadığını araştırıyorlar. Bu durumda vatandaşın bilgilenmesini de sağlayan İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan "Sıkça Sorulan Sorular" bölümüne, işletmeler hakkında bilgilendirmeler eklendi. Açık olup olmadığı en merak edilen işletmelerden biri de gözlükçüler...  

Sokağa çıkma yasağında hastaneye nasıl gidilir? Tam kapanmada hastaneler açık mıİLİŞKİLİ HABERSokağa çıkma yasağında hastaneye nasıl gidilir? Tam kapanmada hastaneler açık mı

  • Göz hekimine randevusu olan ve gözlükçüden alışveriş yapacak olanlar, gözlükçülerin açık olup olmadığını merak ediyorlar.
     
  • Nöbetçi gözlükçü sisteminin, tam kapanmada da devam edip etmediği bilinmek isteniyor.
     

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA GÖZLÜKÇÜLER AÇIK MI?

- Tam kapanma sürecinde gözlükçüler kapalı olacak. Optisyenlik müessesesi olarak da bilinen gözlükçüler içerisinde sadece 1 yer açık olacak.

- Göz hekiminde randevusu bulunan ve gözlükçülerden alışveriş yapmak zorunda olan vatandaşlar için, her ilçede Valilik/Kaymakamlık tarafından belirlenen bir gözlükçü açık olacak.

- Nöbetçi eczanede çalışan kişilerin çalışma izni görev belgesine sahip olmaları gerekiyor.

Yatak odası ne renk olmalı? Yatak odaları için en rahatlatıcı duvar renkleri

İLİŞKİLİ HABER

Yatak odası ne renk olmalı? Yatak odaları için en rahatlatıcı duvar renkleri

BİR YORUM YAPIN 0