Eski sevgilisinin fotoğrafını saklayan eşe tazminat şoku

Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, bir boşanma davasının temyiz müracaatını değerlendirdi. Eski kız arkadaşın fotoğraflarını, araba bagajında saklamayı güven sarsıcı buldu.

Şiddetli geçimsizlik yaşayan bir genç çift, boşanmak için Aile Mahkemesi'ne karşılıklı olarak dava açtı. Boşanmalarına hükmeden mahkeme, kadın lehine olan tedbir ve yoksulluk nafakası ile tarafların tazminat taleplerini reddetti. Karar temyiz edilince devreye Yargıtay 2. Hukuk Dairesi girdi. Bozma kapsamı dışında bulunan temyize konu olan diğer bölümlerin onanmasına karar verildi. Davalı-karşı davacı erkek tarafından ise süresi içerisinde karar düzeltme talebinde bulunuldu.

Dosyayı yeniden değerlendirmeye alan Yargıtay 2. Hukuk Dairesi emsal teşkil eden bir karara imza attı. Eski kız arkadaşın fotoğraflarının saklanıyor oluşunun güven sarsıcı bir davranış olduğuna dikkat çekilen kararda, "Toplanan delilerle davalı-karşı davacı erkeğin, eski kız arkadaşının resimlerini arabasının bagajında sakladığı ve bu şekilde güven sarsıcı davranışlar sergilediği anlaşılmaktadır. Bu itibarla davalı-karşı davacı erkeğin karar düzeltme talebinin kabulü ile dairemizin onama bozma ilamının bozmaya yönelik 2. bendinin kaldırılarak açıklanan şekilde değişik gerekçe ile bozulmasına karar vermek gerekmiştir." ifadeleri yer aldı.

Tatile diye hastane şokuyla karşılaşan İpek Koca'ya eşi böbreğini verdi!

İLİŞKİLİ HABER

Tatile diye hastane şokuyla karşılaşan İpek Koca'ya eşi böbreğini verdi!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0