Kanunsuz Topraklar dizisi nerede çekiliyor? Kanunsuz Topraklar mekanları hangi ilçede

Yakında ekran macerasına başlayacak olan Kanunsuz Topraklar dizisinin nerede çekileceği merak ediliyor. İddialı bir konu ve oyuncu kadrosuna sahip olan Kanunsuz Topraklar, dev bir prodüksiyona sahip. Peki Kanunsuz Topraklar dizisi nerede çekiliyor? Kanunsuz Topraklar mekanları hangi ilçede? Yanıtı haberimizde.

Başrollerinde Esra Bilgiç ile Uğur Güneş'in yer aldığı Kanunsuz Topraklar, ekranda dönem dizisi olarak yer bulacak. Son olarak bir başka dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da rol alan Güneş'in, bu diziyle de Bir Zamanlar Çukurova'ya yakın bir hikayeyle ekrana gelmesi bekleniyor. Fox TV için çekilecek olan dizi için özel bir çekim platosu da kuruldu. Dizinin nerede çekileceği ise oldukça merak ediliyor. Bu durumla ilgili detaylar belli oldu...

 Kanunsuz Topraklar ne zaman başlıyor?  Kanunsuz Topraklar dizisinin konusun nedir?İLİŞKİLİ HABER Kanunsuz Topraklar ne zaman başlıyor? Kanunsuz Topraklar dizisinin konusun nedir?

KANUNSUZ TOPRAKLAR DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

1940'lı yıllarda geçen hikayede; maden işçileri ile bir patronun hikayesi üzerinden bir aşk hikayesi de aktarılmış olacak. Dizinin Zonguldak'ta çekileceği kesinleşirken ilerleyen dönemlerde İstanbul'a da gelebileceği konuşuluyor.

Öte yandan dizi için kullanılacak olan ilçe ve köylerin neresi olduğu ise henüz netlik kazanmamış durumda. Belli olduğu anda haberimizde de yer alacak.

Demet Akalın ve takipçilerinin 'Eurovision' diyaloğu gündeme damga vurdu!

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın ve takipçilerinin 'Eurovision' diyaloğu gündeme damga vurdu!

BİR YORUM YAPIN 0