Acun Ilıcalı'dan 'Leyla ile Mecnun' açıklaması! Leyla ile Mecnun dizisinin konusu?

Türk dizi tarihinin fenomen dizilerinden Leyla İle Mecnun 8 yıl aradan sonra yeniden yayınlanmaya başladı. Absürt komedi türündeki diziyi sahibi olduğu dijital platforma transfer eden Acun Ilıcalı'dan tebrik mesajı geldi. Leyla ile Mecnun dizisinin konusu nedir?

Türkiye'de en çok konuşulan yapımlar arasında yer alan ve TRT 1'de 2011-2013 yılları arasında yayınlanan 'Leyla ile Mecnun', sekiz yıl sonra tam kadro olarak ekrana döndü.Ali Atay'ın başrolünde yer aldığı, Onur Ünlü'nün yönetmen koltuğunda oturduğu yapım, yeni bölümü geçtiğimiz hafta yayınlanan 'Leyla ile Mecnun', Exxen izleyicisinden yoğun ilgi gördü.

Acun Ilıcalı, sahibi olduğu dijital platform ile yıllar sonra ekrana dönen ve büyük beğeni toplayan 'Leyla İle Mecnun' dizisinin bu başarısına kayıtsız kalmadı. Instagram hesabından bir tebrik mesajı paylaşan ünlü televizyoncu, şu ifadeleri kullandı:

"Leyla ile Mecnun sekiz yıl sonra yine sizlerle buluştu. Bu yola güzel bir hayalle çıktık...

 

Olağanüstü bir ilgi görerek beklediğimin çok üstünde bir izlenme sayısına ulaştı. Bu muhteşem dizide emeği geçen herkese ve yoğun ilgi gösteren tüm Exxen üyelerine teşekkür ederim. İyi seyirler."

8 YIL ARADAN SONRA DÖNDÜ!

TRT1'de yayımlandığı dönemde Türkiye’yi ekrana kilitleyen Leyla ile Mecnun, 8 yıllık aranın ardından izleyicisine kavuştu. Exxen platformunun kurucusu Acun Ilıcalı tarafından Mayıs ayında duyurulan diziyle ilgili çoğu detay öğrenilmişti.

Oyuncu kadrosunun bir kişi hariç değişmeyeceğinin yanı sıra sevilen karakterlerin de orijinaliyle birebir aynı olacağı açıklanmıştı. Meraklı bekleyiş sona erdi. Exxen, Leyla ile Mecnun dizisini üyelerinin beğenisine sundu.

 

Başrollerini Ali Atay, Serkan Keskin, Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan, Deniz Işın ve Osman Sonant'ın paylaştığı Leyla ile Mecnun, yeni sezonuyla Exxen platformunda yayınlanacak. Yönetmen koltuğuna Onur Ünlü oturdu. Senaryosunu ise Burak Aksak yazdı. Çekimleri tamamlanan diziye ayrıca Asuman Dabak yeniden dahil oldu. Yeni hikayelere yer verilecek dizinin ilk tanıtımı yayınlandı. 

LEYLA İLE MECNUN'UN İLK TANITIMI YAYINLANDI

Leyla ile MecnunİLİŞKİLİ HABERLeyla ile Mecnun'un Leyla'sı Deniz Işın kimdir? Deniz Işın kaç yaşında ve nereli?

LEYLA İLE MECNUN DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Leyla ile Mecnun, Eflatun Film tarafından yapılıp TRT 1'de 3 sezon yayımlanan ve final yapamadan yayından kaldırılan absürt komedi türündeki Türk televizyon dizisi. Dizi temel olarak efsanevî karakterler Leylâ ile Mecnun'un hikayesi üzerine kurgulanmış ve üzerine absürt komedi, bilimkurgu, durum komedisi ögeleri eklenmiştir.Aynı gün, aynı hastanede dünyaya gelen iki bebek, yatak sayısının azlığından dolayı yan yana yatırılırlar. Ailelerinin "doğar doğmaz birbirlerini buldular" sözü üzerine beşik kertmesi yapılan bebekler, isimlerini de efsane aşıklar Leylâ ve Mecnun'dan alırlar.

Diriliş Ertuğrul oyuncusu Cengiz Coşkun'dan özel gereksinimli çocuklara ziyaret

İLİŞKİLİ HABER

Diriliş Ertuğrul oyuncusu Cengiz Coşkun'dan özel gereksinimli çocuklara ziyaret
Türkiye onu konuşuyordu! Kayıp Ahmet Çetin'den acı haber...

İLİŞKİLİ HABER

Türkiye onu konuşuyordu! Kayıp Ahmet Çetin'den acı haber...
Sinan Çetin Kemal Sunal'ın ailesine tazminat ödeyecek!

İLİŞKİLİ HABER

Sinan Çetin Kemal Sunal'ın ailesine tazminat ödeyecek!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Cuma 2 yıl önce

Leyla ile Mecnun efsane Hiç kimse buna bişey diyemez Tebrikler