Ücreti fazla bulan damat, kuaförü basıp çalışanları tekme tokat dövdü

Gaziantep'te Y.G. adlı bir damat, anlaştıkları fiyattan 120 TL daha fazla bir ücret talep ettiği gerekçesiyle yanına 3 kişiyi de alarak gelin kuaförünü ve çalışanlarını tekme tokat dövdü.

Gaziantep'te yaşanan olayda düğün için saçını yaptıran bir gelinin eşi damat Y.G., gelen kuaför ücretine itiraz etti. Akrabaları ile birlikte dükkanı basan Y.G.,  iş yeri sahibi ve kuaför Melisa Güner ile birlikte 4 çalışanını tekme tokat dövdü.  Yaşananlar güvenlik kameralarına an be an yansıdı. Mağdure Güner, darp raporu aldı ve suçluların gereken cezayı almasını istediğini söyledi.

Daha önce anlaşılan ücretten 120 TL daha fazla para talep eden işletme sahibi Güner'e olumsuz yanıt veren damat Y.G., en başta anlaştıkları ücreti ödeyerek dükkandan ayrıldı. Ancak bir süre sonra yanında 3 kişiyle beraber geri geldi ve ekstra ücret konusu nedeniyle yeniden tartıştı ve kuaför çalışanlarını tekme tokat dövdü.

Arbedeyi görenlerin ihbarı sonucu olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Yaralananlar hastaneye kaldırıldı. Kavga, polisin araya girmesiyle son buldu. Polisin gözaltına aldığı 4 kişi, ifadelerinin ardından savcılık talimatı ile serbest bırakıldılar.

Saldırıya uğrayan Melisa Güner ise şu açıklamayı yaptı: 'Biz yan tarafta gelinlik alanlara kuaför olarak paket sunup saç ve makyaj hizmeti veriyoruz. Gelin bizi arayıp, düğün öncesi ağda salonumuzun olup olmadığını sordu, ben de salonumuzun olduğunu fakat verilen paketin dışında ekstra ücrete tabi olduğunu söyledim. Kabul ettiler ve burada işlemleri tamamladık ve mutlu şekilde çıktılar. Çıkarken damada hesap olduğunu söyledim. Daha sonra damat arkadaşına yönlendirdi, arkadaşı da telefonla damadın babası ile konuşup bana verdi ve ücreti daha sonra vereceklerini söyledi. Daha sonra kayınbaba gelip sinirlendi, 'Size bu kadar yeter' diyerek ekstra olan ücreti kesip parayı verdi. Ben de 'emeğimin karşılığını siz belirleyemezsiniz bu parayı da alın hediyemiz olsun' dedim.

Ekstra tutan miktar 120 TL'ydi onu kabul etmedi. Daha sonra buradan ayrıldılar. Bir süre sonra gelinlikte sıkıntı var diyerek buraya geldiler. İçeride bahane üreten akrabaları bana vurmaya çalıştı. Çalışanlar ayırmaya gelince dışarıdan çok sayıda erkek gelerek bize saldırdılar. Kafamı kaldırdığımda silahların dipçikleri ile çeneme ve yüzümüze vurdular. Bizi ayırmaya gelenleri de darp ettiler. Daha sonra ambulans ve polis geldi. Ambulansla gelip bizi hastaneye kaldırdılar ve darp raporu aldık. Gözaltına alınmışlar ve serbest bırakılmışlar. O kadar erkek iş yerimize gelerek beni ve çalışan kadınları darp ettiler. Ben adaletin yerini bulmasını ve suçluların en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum.'

Mehmet Ali Erbil hastaneye mi kaldırıldı? Açıklama geldi

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Ali Erbil hastaneye mi kaldırıldı? Açıklama geldi

BİR YORUM YAPIN 0