Diyanet kurban kesim fiyatları ne kadar? Büyükbaş ve küçükbaş hayvan 2021 fiyatı...

Dinimizde iki bayramdan biri olan Kurban Bayramı’nda vatandaşlar kurban ibadetlerini yerine getirecekler. Diyanet İşleri Başkanlığı, vekaletle kurban kesim fiyatlarını açıkladı. Kurban fiyatlarını merak eden vatandaşlar, yurt içi ve yurt dışı kurban fiyatları ne kadar sorusunu araştırıyor.

Kurban keserek dini görevini yerine getirmek isteyenler kurban fiyatları 2021 aramasında bulunuyor. Bayrama kısa bir süre kala şimdiden hazırlığa başlamak isteyen vatandaşlar kurbanlık fiyatlarını öğrenmek istiyor. Diyanet İşleri Başkanlığı, 2021 yılı vekalet yoluyla kurban kesim bedelini açıkladı. Bütçesine göre plan yapacak olan vatandaşlar için kurban fiyatları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Peki Diyanet yurt içi ve yurt dışı kurban kesim fiyatları ne kadar? İşte detaylar..

Kurban nasıl seçilir?  İyi bir kurban alırken nelere dikkat edilmesi gerekir?İLİŞKİLİ HABERKurban nasıl seçilir? İyi bir kurban alırken nelere dikkat edilmesi gerekir?

Kurban Bayramı'na az bir süre kalmışken vatandaşlar 2021 kurbanlık fiyatlarını merak edip araştırıyor. Bu yıl Kurban Bayramı 20 Temmuz, Salı başlayacak ve 23 Temmuz, Cuma günü ise bayramın son günü olacak. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 2021 senesi vekalet yoluyla kurban kesim bedelini açıkladı.

DİYANET KURBAN KESİM FİYATLARI 2021

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, 2021 yılı vekalet yoluyla kurban kesim bedelinin yurt içinde 1125 lira, yurt dışında 925 lira olarak belirlendiğini açıkladı.

2021 YILI KURBAN BAYRAMI TARİHLERİ
19 Temmuz Pazartesi (Arefe)
20 Temmuz Salı (Kurban Bayramının 1. Günü)
21 Temmuz Çarşamba (Kurban Bayramının 2. Günü)
22 Temmuz Perşembe (Kurban Bayramının 3. Günü)
23 Temmuz Cuma (Kurban Bayramının 4. Günü)

Balkon ve teraslar için uygun mobilya ürünleri

İLİŞKİLİ HABER

Balkon ve teraslar için uygun mobilya ürünleri
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0