Aşkın Tarifi dizisi nerede çekiliyor? Aşkın tarifi dizisi çekim yerleri nerelerdir?

Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün başrollerini üstlendiği Aşkın tarifi, izleyiciler tarafından büyük bir ilgi görüyor. Dikkat çeken konusu ve zengin kadrosuyla yaz sezonuna bomba gibi düşen Aşkın Tarifi dizisinin nerede çekildiği ise merak konusu oldu. Aşkın tarifi nerede çekiliyor? Fransız Mutfağı neresi? İşte Aşkın Tarifi çekim yerleri hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

Aşkın Tarifi dizisi, her Pazartesi 20.00’de Kanal D ekranlarında sevenleriyle buluşuyor. NTC Medya imzalı dizinin yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Deniz Koloş yer almaktadır. Dizinin senaryosu, Leyla Oter ve Doruk Erengül tarafından yazılmaktadır. Alper Saldırgan, Cem Davran, İdil Sivritepe, Yasemin Baştan, Ümmü Putgül, Atakan Yılmaz, Mehmet Şeker gibi isimlerden oluşan oyuncu kadrosuyla Aşkın tarifi, yaz aylarının vazgeçilmezi olmaya aday.

AŞKIN TARİFİ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Aşkın Tarifi dizisinin çekimleri İstanbul’da yapılmaktadır. Ancak bazı sahneler Gaziantep’te gerçekleşebilir. Fırat karakterini canlandıran Kadir Doğulu’nun İnstagram üzerinden yaptığı paylaşımlara göre bazı sahnelerin Mısır Çarşısında çekildiği söylendi. Aşkın tarifi dizisinde Naz Soyluer’in restoranı İstanbul’dadır. Dizi, konusundan dolayı pek çok farklı yerde çekimlerini sürdürmeye devam edecektir. Fransız mutfağında iyi bir şef olan Fırat’ın hikâyesi gereği çekimlerin çoğu mutfakta gerçekleştirilmektedir.

AŞKIN TARİFİ DİZİNİN KONUSU

Fransız mutfağında uzman olan Fırat, ünlü yaşam koçu Doktor Aşk’a bir ders vermek amacındadır. Fırat, önceden Gaziantep’te kendi halinde bir kebap ustasıyken kendini bir anda Fransız restoranında bulur. Restoran sahibi Naz Soyluer sayesinde gerçek aşkla tanışan Fırat, kendini tarifsiz bir aşk yolcuğunda bulacaktır. 

Aşkın Tarifi dizisinin 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

İLİŞKİLİ HABER

Aşkın Tarifi dizisinin 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!
Vücut tipine göre abiye nasıl seçilir? Abiye seçerken dikkat edilmesi gereken noktalar

İLİŞKİLİ HABER

Vücut tipine göre abiye nasıl seçilir? Abiye seçerken dikkat edilmesi gereken noktalar
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0