MasterChef Türkiye Hasan Biltekin'in başına talih kuşu kondu! MasterChef Hasan Biltekin kimdir?

MasterChef Türkiye 2021 sezonunu ikinci olarak bitiren Hasan Biltekin'in, ünlü şef Mehmet Yalçınkaya ile çalışmaya başladığı iddia edildi. MasterChef Hasan Biltekin kimdir sorusu merak konusu oldu. Peki MasterChef Hasan Biltekin kimdir? MasterChef Hasan Biltekin kaç yaşında ve nereli?

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

MasterChef Türkiye 2021 sezonunu, Eren Kaşıkçı'nın ardından ikinci olarak tamamlayan Hasan Biltekin'in başına resmen talih kuşu kondu.

MasterChef'e başvurmadan önce Nevşehir Belediyespor'da mutfak şefliği yapan Hasan Biltekin'in yarışma bittikten sonra ne yapacağı merak konusu olmuştu. MasterChef macerasını 2. olarak tamamlayan Hasan Bilrekin'in, ünlü şef Mehmet Yalçınkaya'nın restoranında çalışmaya başladığı öne sürüldü.

Hasan Biltekin'in, kariyerine şef Mehmet Yalçınkaya'nın yanında devam edeceği iddiası, sosyal medyayı çalkaladı. Hasan Biltekin, Mehmet Yalçınkaya'nın müşterilerine ördek yağında konfi patates ve orman meyveli crumble magnolya ikram etti.

HASAN BİLTEKİN KİMDİR?

Geçen sezon da katıldığı maratonda 3 evet oyu aldı ancak annesinin rahatsızlığı sebebiyle yarışmaya katılamadı ve onun yanına döndü.

Masterchef HasanİLİŞKİLİ HABERMasterchef Hasan'dan şoke eden veda iddiası! Hüngür hüngür ağlattı

Piramit tavuk ile yarışacağı jüri karşısına çıkan yarışmacının bugünkü performansı da merak edilerek bekleniyor. Kendisine olan güvenini "Ben olsam Serhat birincilik kazanamazdı" sözleriyle gösterdi. Nevşehir Beleidyespor'un da aşçılığını yapıyor.

Dünyaca ünlü yıldızı Jason Statham'dan Antalya paylaşımı! Milyonlar tarafından izlendi

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü yıldızı Jason Statham'dan Antalya paylaşımı! Milyonlar tarafından izlendi
Usta sanatçı Emel Sayın takipçilerini geçmişe götürdü!

İLİŞKİLİ HABER

Usta sanatçı Emel Sayın takipçilerini geçmişe götürdü!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0