MasterChef İlhan Şenbayram kimdir ve kaç yaşında? Hikayesiyle duygulandırdı!

MasterChef'in 29 Haziran Salı akşamı ekrana gelen yeni bölümünde şeflerin karşısına çıkan İsmail İlhan Şenbayram hikayesiyle şefleri duygulandırdı. Peki, Masterchef İsmail İlhan Şenbayram kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danillo Zanna'nın sunduğu ve jüri üyeliklerini üstlendiği MasterChef Türkiye'de ilk tur elemeleri ekrana geliyor. MasterChef Türkiye'de ilk turu geçme mücadelesi için şeflerin karşısına çıkan 22 yaşındaki inşaat mühendisliği son sınıf İsmail İlhan Şenbayram, yıllar önce yakalandığı lösemiyi nasıl yendiğini anlattı.

Mustafa Yükselen kimdir, kaç yaşında ve nereli?MasterChef’te hikayesiyle duygusal anlar yaşattıİLİŞKİLİ HABERMustafa Yükselen kimdir, kaç yaşında ve nereli?MasterChef’te hikayesiyle duygusal anlar yaşattı

MasterChef Hasan Biltekin kimdir? MasterChef Hasan Biltekin kaç yaşında?İLİŞKİLİ HABERMasterChef Hasan Biltekin kimdir? MasterChef Hasan Biltekin kaç yaşında?

"6 AY HASTANEDE KALDIM"

14 yaşındayken lösemiye yakalandığını söyleyen Şenbayram, "Lise sınavına hazırlanıyordum. Çok büyük ağrım oldu nefes alamayacak şekilde. Doktor bana söylemedi. Yaşadığımız Çankırı'dan Ankara'daki hastaneye sevk edildim. Hastaneye girdikten sonra 6 ay orada tedavi gördüm. Hiç bir şekilde 'Ben hastayım' durumuna girmedim. Bu yaşlarda lösemiye yakalanan çok çocuğumuz var. Hasta ilk olarak 'Ben hastayım' demesin. Sadece sabretsinler ve hayata tutunmaya çalışsınlar. Her gece yattığımda 'Sabah uyanır mıyım?' diye düşünüyordum. Onlara tavsiyem gülebildikleri kadar gülsünler asla ağlamasınlar" dedi.

2 yaşında olan genç yarışmacı inşaat mühendisliği son sınıf öğrencisi. Uzun zamandır heyecanın olmadığı hayatında kardeşinin doğduğunu ve yüzünü görüp hemen yarışmaya geldiğini anlattı.

Güneş Lena olarak isim verdiklerini söyleyen İsmail, kendisine daha önce kendisine lösemi teşhisi konduğunu ancak kendisinin bu hastalığı yendiğini ifade etti. Bu anlar hüzünle izlendi. Instagram hesabı @ismailhnn'dır.

Usta sanatçı Cüneyt Arkın'ın haklı sitemine hayranlarından büyük destek geldi!

İLİŞKİLİ HABER

Usta sanatçı Cüneyt Arkın'ın haklı sitemine hayranlarından büyük destek geldi!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

VatandaŞ 2 yıl önce

Çoook geçmiş olsun,Rabb'im kimseye vermesin