Mustafa Yükselen kimdir, kaç yaşında ve nereli?MasterChef’te hikayesiyle duygusal anlar yaşattı

TV8 ekranlarında yayınlanan ve her sene izlenme rekorları kıran Masterchef 2021 yeni sezonunda bomba gibi geliyor. Son bölümüyle ekranlara gelen yarışmada duygusal anlar yaşandı. Masterchef yarışmacı Mustafa Yükselen anlattıklarıyla şefleri duygulandırdı. Peki Mustafa Yükselen kimdir, nereli? İşte Masterchef Mustafa Yükselen ile ilgili tüm merak edilenler...

TV8 ekranlarında yayınlanan ve milyonlar tarafından izlenen Masterchef Türkiye yeni  sezonuyla ekranlarda yerini aldı. Ünlü şeflerin Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun yer aldığı yarışmada Masterchef 2021 şampiyonunun belirleneceği güne geldi sıra. En çok seyredilen yarışmalarından biri olarak eleme turunun son gününde izleyicilerinin karşısına çıkan Mastechef büyük bir ilgi ile izlendi. MasterChef’in yeni bölümünde Mustafa Yükselen isimli yarışmacı hayat hikayesi ile stüdyoda duygusal anlar yaşattı. İşte MasterChef Mustafa Yükselen'in hayatı hakkında tüm merak edilenler...

MasterChef İlhan Şenbayram kimdir ve kaç yaşında? Hikayesiyle duygulandırdı!İLİŞKİLİ HABERMasterChef İlhan Şenbayram kimdir ve kaç yaşında? Hikayesiyle duygulandırdı!

Masterchef mustafa yükselen kimdir

Masterchef mustafa yükselen kimdir

MASTERCHEF MUSTAFA YÜKSELEN KİMDİR

Mustafa Yükselen’in etkileyici hayat hikayesi ve konuşması sonrası sessizliğe bürünen stüdyoda şefler yemeğiyle de başarılı buldukları yarışmacıyı tebrik etti. Danilo şefi rüyasında gördüğünü söyleyen Mustafa Yükselen’in bir rüyası da stüdyoda gerçek oldu.

İzmir’de doğduğunu söyleyen ve “İstanbul’a 1 sırt çantamı alıp geldim, dokuz ay kadar sabredebildim” şeklinde konuşan Mustafa Yükselen, iş imkanı olmaması ve İstanbul’da kimsesi olmadığı için parasız kaldığını ve iş bulamadığı anlattı.

“Paramı toplayacağım, tekrar İstanbul’a geleceğim” diye hayaller kurduğunu söyleyen Mustafa, istediğini yaptığını ve şu anda burada olduğu için çok mutlu olduğunu anlattı.

masterchef 2021

masterchef 2021

"AÇ GEZDİM, SUSUZ GEZDİM"

Mehmet, Somer ve Danilo Şef tarafından ilgiyle dinlenen yarışmacı, “Aç gezdim, susuz gezdim, babamdan hiç para almadım, almadım almayacağım da.” diyerek şefleri çok etkiledi. İzmirli olan yarışmacı bir balık restoranında çalıştığını da söyledi. İstanbul’a ilk geldiğinde yatacak yeri olmadığını belirten yarışmacının konuşması sonrası Somer Şef, “Tek başına dimdik ayakta duran insanları çok severim “ şeklinde konuştu. Stüdyoda duygusal anlar yaşandı.

mustafa yükselen nereli

mustafa yükselen nereli

"ÇÖP TOPLARIM, YERLERİ TOPLARIM"

Yemeğiyle de övgüleri kazanan yarışmacı Mustafa, Mehmet Şef’e “Çöp toplarım, yerleri toplarım yeter ki burada olayım.” diyerek stüdyoda duygusal anlar yaşanmasına sebep oldu.

Mehmet şef, bu azimli konuşma sonrası yarışmacıya “Elimizde sınırlı sayıda bilet var, bir bilet de senin için verelim” dedi. Somer Şef ise yarışmacı için "24 yaşında, kimliği oturmuş birisin" şeklinde konuştu.

mustafa yükselen kaç yaşında

mustafa yükselen kaç yaşında

RÜYASI STÜDYODA GERÇEK OLDU!

“Rüyamda Danilo şefin bana önlük taktığını gördüm” diyen Mustafa, üç 'Evet’le bir sonraki tura geçmeye hak kazandı ve önlüğünü de rüyasındaki gibi Danilo Şef taktı.

Rihanna 80 bin dolar ödeyecek kiracı arıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Rihanna 80 bin dolar ödeyecek kiracı arıyor!
MasterChef Dilara Başaran kimdir, kaç yaşında? MasterChef Dilara instagram adresi ne?

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef Dilara Başaran kimdir, kaç yaşında? MasterChef Dilara instagram adresi ne?
Masterchef İbrahim kimdir? MasterChef İbrahim Cingözler nereli, kaç yaşında?

İLİŞKİLİ HABER

Masterchef İbrahim kimdir? MasterChef İbrahim Cingözler nereli, kaç yaşında?
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0