Kalp Yarası Baha öldü mü? Ayşe'ye gözaltı şoku!  Kalp Yarası 12. bölüm fragmanı

ATV'nin iddialı dizisi Kalp Yarası'nın 11. bölümünde, Baha'nın silahlı saldırıya uğraması ve ardından Ayşe hakkında gözaltı kararı verilmesi herkesi şoke etti. Peki Kalp Yarası Baha öldü mü? Kalp Yarası 12. bölüm fragmanı...

Ferit ve Ayşe gerçekten karı koca olmanın keyfini yaşarken, Baha'nın ortaya çıkıp "Ayşe benim eski nişanlım" demesiyle her şey alt üst olur. Ayşe'nin kendisine yalan söylediğini anlamasıyla hayal kırıklığına uğrayan Ferit, bir karar aşamasındadır. Ayşe ise her şeyden haber siz, aşkın büyüsüne kapılmış haldedir. Ancak Ferit'in verdiği karar onun da hayatını alt üst edecektir.

Hande, Ayşe'den kurtulmuş olmanın sevincini yaşamaktadır. Ancak Baha tehlikesi henüz ortadan kalkmamıştır. Bu durumun farkında olan ve iyice köşeye sıkışan Hüseyin bir karar alır. Bu karar Ayşe ve Ferit'in hayatını tümüyle değiştirecektir.

Adnan'ın yaşadığı sağlık problemi ise konakta ve şirketteki tüm dengeleri değiştirir. Geçmişin sırlarıyla birlikte Sancakzadelerin hiç bilmedikleri bir düşman kendini gösterir.

KALP YARASI 11. BÖLÜM 1. FRAGMAN

Kalp Yarası dizisinin çekildiği Hatay Antakya nerede ve nasıl gidilir? İLİŞKİLİ HABERKalp Yarası dizisinin çekildiği Hatay Antakya nerede ve nasıl gidilir?

KALP YARASI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kalp Yarası dizisi zengin tarihi ve eşsiz kültürü ile medeniyetlerin buluşma noktası olan Hatay'ın merkez ilçesi Antakya'da çekiliyor. Çekimlerin bazı sahneleri, il genelindeki farklı mekanlarda da gerçekleşebiliyor.

KALP YARASI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Dizinin başrolünde bulunan Ferit, Antakya'nın köklü ailelerinden birinin el üstünde tutulan veliahdıdır. Yağmur Tanrısevsin’in canlandırdığı Ayşe ise İstanbul’da yaşayan, hayatta kendi ayakları üzerinde durabilen ve hayat dolu bir geç kadındır.

Ferit’in ailesi, oğullarını kendi tercih ettikleri Varoğlu Ailesi'nin kızı Hande ile evlendirmek ister. Her şey istenildiği gibi devam eder. Ferit ve Hande’nin düğün gecesi gelip çatar. Ancak o gece Ferit’in dünyası başına yıkılır, çünkü genç adam ihanetle sarsılır. Ferit ve Ayşe’nin yolları tesadüf eseri birleşir ve şimdi her ikisinin önünde zorlu bir yol bulunmaktadır.

KALP YARASI DİZİSİNİN OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

Gökhan Alkan: Ferit Sancakzade
Yağmur Tanrısevsin: Ayşe Yılmaz
Merve Çağıran: Hande Varoğlu
Toprak Can Adıgüzel: Yaman Öztürk
Şenay Gürler: Azade Sancakzade
Mahir Günşiray: Adnan Sancakzade
Meltem Gülenç: Zümrüt Varoğlu
Rıza Akın: Hüseyin Varoğlu
İnan Konukçu: Sinan Sancakzade
Burçin Abdullah: Leman Sancakzade
Naz Sayıner: Müge Sancakzade
Nail Kırmızıgül: 
İhsan
Yonca Şahinbaş: Vedia

Lise Defteri oyuncularının son halleri şaşırtıyor

İLİŞKİLİ HABER

Lise Defteri oyuncularının son halleri şaşırtıyor
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Hadiye Şentürk 2 yıl önce

Ayşe keşke açıklasaydı Hande yardım ettiği ortaya çıkardı hem Ayşe hem Ferit zarar gördü fırtına öldürdü canii Ayşe'ye karşı saf duyguları yokmuş